Volkswagen Golf 2017: viralliset tiedot ja kuvat

VW Golf 2017 parhaat kuvasiVW Golf 2017 parhaat kuvasiVW Golf 2017 parhaat kuvasiVW Golf 2017 parhaat kuvasi

vahvempien yhteyksien ja laitteet turvallisuus ovat merkittävimpiä osiot remontoitu Volkswagen Golf. Myös sisällyttämällä uusi 1.5 TSI bensiinimoottori 150 hv Evo ja muutoksia muissa moottoreissa. Kuten Golf GTI versio, joka nyt tuottaa 230 hv standardimuodossaan ja 245 CV nimissä perfomance.

Tämä Volkswagen Golf Se ei ole uusi malli, jos ei uusiminen kilpailukyvyn säilyttämiseksi loppupuolella kaupallista elämää tänään. Tämä on seitsemäs sukupolven malli ja ilmestyi vuonna 2012. Tämä päivitys vaikuttaa elinten kolme ja viisiovinen sekä perhe nimeltään variantti. Nyt, Tila-auto Golf Sport Van Se ei sisällä muutoksia. On odotettavissa, että Volkswagen upouusi Golf ilmestyy Year 2018.

Sen ulkomuoto muutos etu- ja takavalot, paragolpes edessä ja takana. Ensimmäinen kohokohta suuremman ilmanottoaukot ja toiseksi versiosta riippuen tailpipes. Ensi silmäyksellä, muutokset eivät ole kovin ilmeinen, mikä on merkki politiikan jokaisen muutoksen he tekevät niiden malleja. Muunnelmia nykyinen VW Golf kuljettaa xenon ajovalot tulee käyttämään teknologiaa ledes.

VW Golf Variant 2017 perheToistaiseksi Volkswagen ei ole ilmoittanut hinnanmuutoksia olevan välillä golf Tällä hetkellä myynnissä ja uudistettu malli.

Volkswagen Golf enemmän kytketty

Brändi on valinnut antamaan enemmän yhteyden ominaisuuksia tämän uudistetun Volkswagen Golf. Fyysisesti tämä heijastuu kojelauta suurempia näyttöjä. Niinpä, jos toistaiseksi löysimme 5, 6.5 ja 8 tuumaa riippuen maaliin, uudistetun Volkswagen Golf tulee 6,5, 8 ja 9,2 tuumaa, vastaavasti.

Vuonna lopuksi suuremman näytön, kutsutaan Tutustu Pro, joidenkin tehtävät voidaan ohjata eleillä. Esimerkiksi siirtyä yhden kappaleen seuraavaan tai edelliseen riittää siirtää käden ilmaan oikealle tai vasemmalle. Samoin voit vaihtaa aseman tai musiikkisoittolistaan. Tämä järjestelmä sisällytetään vähitellen muiden mallien tuotemerkin.

Tämän lisäksi näyttö gestural ohjaus, Tutustu Pro Se koostuu DVD DVD, kaksi liitintä USB (Yhteensopiva Applen laitteiden, mukaan Volkswagen), kaksi lukijaa SD-kortit, AUX-in tulo minijakki liittimet ja kiintolevy tallentaa musiikkia 10 Gt. Vaihtoehtoisesti voit lisätä Peruutuskamera, digitaalinen viritin (DAB +), kaksi USB-liitännät ja preinstalaciones polkuja matkapuhelimiin. Lisäksi järjestelmä nyt "infotainment" Volkswagen Golf on yhteensopiva Applen laitteet ja Android, kertoo tuotemerkin tiedotteessaan. Se voidaan käsitellä, esimerkiksi koko äänijärjestelmän tai navigointi takaistuimet tablet kytketty auton.

järjestelmän "Emergency Assist" myös osa uudistettua liitettävyys Volkswagen Golf 2017. Sen avulla voit soittaa tiepalvelun (automaattisesti hätätilanteessa), kauko-ohjattava jos olemme jätti oven auki tai valoja, tai jos me pysäköity. Voimme myös valvoa, jos me lainata autoa, jos se on ylittänyt tietyn nopeuden tai pois alue kaupungin. ja Jos hälytys auto, sinä ilmoittaa mobiili, Älykäs kello ja tietokone.

Toinen uutuus joka sisältää uudistetun Volkswagen Golf on kuva täysin kellot digitaalinen joissakin versioissa. Se on samaan tyyliin kuin olemme nähneet Volkswagen Passat tai Audi TT A 12,3 tuuman TFT-näyttö täysin konfiguroitavissa sopivaksi kuljettajan ja kutsui Aktiivinen tunniste. On olemassa useita eri vaihtoehtoa: "Classic", "kulutus ja itsenäisyyttä", "suorituskyvyn ja ajo apu", "tehokkuuden" ja "navigointi".

Sisällä VW Golf 2017Volkswagen Golf Ajo yksin

Toinen uusi ominaisuus tulossa tämän uudistetun Volkswagen Golf on mahdollisuutta sisällyttää itsehallinnollisesta ajo tapauksessa tukoksia ja edellyttäen, että kiertävät alle 60 km / h. Tämä on mahdollista, koska yhteiskäytöllä useiden järjestelmien: DSG automaattivaihteisto, automaattinen Kaistavahti, havaitseminen jalankulkijoiden ja esteiden automaattisella hätäjarrutuksen. Haluttaessa ruuhkassa voi aktivoida järjestelmää siten, että Volkswagen Golf käsittelee johdon, jalkakäytävä ja jarruttaa automaattisesti. Olosuhteet tämän tapahtua on, että kuljettaja on kuljettaa kädet ratissa ja se kiertää alle 60 km / h. Tämä järjestelmä mainostetaan erittäin hyödyllistä välttää peräänajoja in ennakonpidätykset ja vähentää stressiä kuljettajan.

Toinen mahdollisuus, että nyt tarjota näitä järjestelmiä on, että pysäköinti hoitaja voidaan valmistaa puoliautomaattisia liikkeitä pysäköity edessä akku. Lisäksi voit myös pysäköinnin lopettamista avustuksella auton.

Uusi moottori Volkswagen Golf 2017

Peruskorjaus on tuonut malli uusi moottori ja alue. Tämä on niin sanottu Evo 1.5 TSI joka maksaa 150 hv maksimiteho. Tulevaisuudessa Bluemotion versio vähemmän virtaa samasta moottorin teho on 131 hv ilmoitus sisällytetään. Tämä moottori on merkittävä mahdollisuus ajaa inertia Täydellinen moottorin sammutuksen kun kuljettaja nostaa pois kaasua. Mukaan Volkswagenin, tämä järjestelmä voi olla säästää jopa 1 l / 100km.

Toinen uutuus on lisätä valtaa versiot Golf GTI. nyt standardi tarjoaa 230 hv suorituskykyä perfomance nousee 245 hv. Toistaiseksi suorituskyky oli 220 ja 230 hv, vastaavasti. Myös automaattivaihteisto DSG seitsemän suhteet sisällytetään (toistaiseksi oli kuusi) TDI yli 150 hv TSI yli 245 hv.

Saatat myös olla kiinnostunut

Volkswagen Golf vs Seat Leon kompakti myydyin kasvokkain

Volkswagen Golf VIII: ja kompakti vuonna 2018

Volkswagen Golf GTI kääntyy 40