Hyundai Ioniq Sähkö: hinnat ja lopulliset välineet

Hyundai Ioniq Electric saapuu EspanjassaHyundai Ioniq Electric saapuu EspanjassaHyundai Ioniq Electric saapuu EspanjassaHyundai Ioniq Electric saapuu Espanjassa

Toistaiseksi Hyundai Ioniq Se oli vain meidän markkinoilla hybridi-versio, josta olen tarjonnut alustavia mittauksia hyötyjä (Katso Testi Hyundai Ioniq hybridi), mutta Etelä-Korean tuotemerkin jälleenmyyjien jo yksikköä Hyundai Electric Ioniq, auton päästöttömiä joka on hyväksyntä 280km jossa laajuudeltaan se koskee menetelmää täydellä latauksella. Mutta tämä ei pääty välillä tämän mallin, koska se valmistuu myöhemmin saapuminen kolmannessa vaihtoehdossa: Tällä Pluggable Hybrid Ioniq.

Tärkeimmät tiedot Uusi Hyundai Electric Ioniq Olen detallábamos artikkelissa näet tästä, mutta nyt ne ovat vihdoin julkaissut lopullisia hintoja Tämä malli ja laitteiden yksityiskohtia Espanjan alue, joka rakentuu kolme viimeistelytasot, ja näet alla:

Hyundai Ioniq Electric Klass: 34600 euroa

Tämän tason loppuun on merkintä pääsy alueelle Sähkö- Ioniq ja Hyundai ja käsittää: kevytmetallivanteet 16 tuuman varoitusjärjestelmä tahattomien kaistalta lähtöä, jossa se kiertää, pysäköintitutka anturit, älykäs ohjaus nopeus risteily, automaattinen valot, selain värinäyttö 8 tuumaa -Kun carplay, Android Auto ja TomTom Services, peruutuskamera, automaattinen ilmastointilaite, sade sir, älykäs avain ja käynnistyspainiketta.

Hyundai Electric IoniqHyundai Ioniq Tecno Electric: 37100 euroa

keskitason viimeistely tasolla Lisäksi kaikki edellä on kuvattu seuraavat elementit: edessä ja takana LED tyyppi, sähköisesti taittuvat peilien, langaton laturi älypuhelimet ja lämpöpumppu, erityisen sopiva niille laiteajurit asuvat alueilla, joissa alhaisissa lämpötiloissa ovat yleisiä, kuten ohjelmoida edellisen mukautuminen matkustamon ilman energia varastoidaan akkuun se kärsii suoraan hyödyntäen sähköä, joka ulottuu liitoskohdan.

Hyundai Ioniq Electric Tyyli: 39600 euroa

kanssa korkeampi päättyminen alue, vakiovarustus Hyundai Ioniq Sähkö on valmis: varoitusjärjestelmä ajoneuvojen kuolleessa kulmassa, pysäköinti anturit etupuskuriin, kattoikkuna, nahka ja lämmitetty ja tuuletetut etuistuimet.

Kaikki hinnat noteerataan valmistaja soveltaa myynninedistämistarkoituksessa alennus 1400 euroa kaikille niille asiakkaille, jotka valitsevat rahoittaa Ioniq ostaa Hyundai Electric. Koska merkki on myös erityisesti korostettava, että kaikki tekniikka käsittää litium-polymeeri-akku on suuri kapasiteetti ja teho elektroniikka on Kahdeksan vuoden takuu tai 200000km.