Audi A6 ja A7 Sportback, uusi muotoilu ja välinevaihtoehdot

Audi A6 ja A7 Sportback, kehitystä useilla rintamillaAudi A6 ja A7 Sportback, kehitystä useilla rintamillaAudi A6 ja A7 Sportback, kehitystä useilla rintamillaAudi A6 ja A7 Sportback, kehitystä useilla rintamilla

Kesäkäyttö käynnistettiin Audi. Suuri sedans Saksan markan uusitaan päin kesäkuukausina kärsimättä vaihteluista: Audi A6, Audi A6 Avant ja A7 Sportback uutisia omilla alueilla.

Mitä tulee estetiikka, A6 vastaanottaa muutoksia etupuolelta alkaen: ääriviiva ilmanottoaukot päivitetään etuhelmaan tangot grills ilmanvaihto puolella kiiltävä musta puoli kynnykset ja kulma taka-puskurin ja jään takana Saksan sedan, uusi diffuusori. vapaaehtoinen paketti 'rivi S' kehon sisältää uuden edessä ja uusia kromi palkit ilmanottoaukot grilli.

Audi A6 Avant

Vaikka Audi topit työn ulkopuolella Audi A6, A6 Avant ja A7 Sportback Kaksi uutta sävyjä maali (Red 'Mars' vihreä 'Gotlannin'), vastaavissa ohjaamoissa on Täysi sisävalaistus tekniikka ledes. Vaihtoehtoisesti uusi hopeinen teriä 'Alumiini Ellipse' ja myös uutta puuta on saatavilla sisätilojen autojen kanssa neljä rengasta.

lisää valinnainen uutiset Audi A6 ja Audi A7 Sportback, jotka koskevat liitettävyys ja nauttia viihdejärjestelmä: asukkaat takaistuimet voi olla kaksi Audi tabletti, että vaikka voidaan liittää autoon, voidaan myös käyttää sen ulkopuolella; Induktiolataukseen älypuhelinten voidaan tehdä kautta 'Audi puts laatikkoon' ja lopuksi se tarjosi 'Audi älypuhelimen käyttöliittymä', jonka avulla voit nauttia ympäristöjä, jotka tarjoavat "Apple Auton toisto ja Android Auto 'multimedia valvoa autossa.

Audi A7 Sportback

Saatat myös olla kiinnostunut

Audin ja uusia valmistus työkalut kevyempi ja tehokasta

Audi todellista kulutusta, todellinen kulutus autojen

Yhteyshenkilö: Audi A7 Sportback Kilpailun Sport Diesel