Scania esittelee V8 MotoGP Rajoitettu erä

Scania esittelee V8 MotoGP Rajoitettu eräScania esittelee V8 MotoGP Rajoitettu eräScania esittelee V8 MotoGP Rajoitettu eräScania esittelee V8 MotoGP Rajoitettu erä

Vain kaksikymmentäkuusi Espanjan ja Portugalin asiakkaat voivat ylpeillä omistaa traktorin V8 MotoGP. "Suppean Edition", jossa tasot ylellisyyttä ja mukavuutta teknisten laitteiden ja oikeuttavat täysin 112000 euroa jokaista yksikköä.

Alussa kauden Scanian allekirjoitti yhdessä Dorna tarjoajana Kuorma MotoGP -aportando yhteensä 14 yksikköä V8 logísticas- tehtäviä ja juhlia Scania Hispania on tuotu myyntiin Espanjassa ja Portugalissa uuden Scania V8 MotoGP rajoitettu erä, numeroitu kaksikymmentäkuusi yksikköä yksi kutakin pilotti voidaan myydä "Tuettu" ja noin 112000 euroa. Hinta

Korkea PVP on laajasti perusteltua ylellisyyttä laitteet ja tarvikkeet, jotka koristavat MotoGP rajoitettu erä, joka on Ylälinja hytit tunnistettu ulkoisesti ja sisäisesti houkutteleva ja ainutlaatuinen urheilun ja elementtejä, kuten ohjauspyörä ja nahka istuimet, kojelauta väriskaalaa, Premium radio, alumiinivanteet, elektronisesti kokoontaitettava matkustamon ja kattava cubrechasis yhdyskäytävää. Sisätilojen mukavuus piirteet valmistuvat kahvinkeitin, jääkaappi ja mikroaaltouuni valmistelua.

Onnekas asiakkaat, jotka voivat kuljettaa kaikkia V8 MotoGP rajoitettu erä yksiköissä on myös yksinomainen katsella Scania Watch -onyyli yksiköt- 999 on yhdistetty kuorma-auton ja jonka kautta kaikki tiedot on saatu suorituskyvyn parantamiseksi; Aitauksessa kaksinkertainen pass ja MotoGP tuotepakettitarjouksemme.

Nämä yksiköt ovat käytettävissä moottorilla 580 ja 730 hv, ilma jousitus, muuttaa Opticruisella, Hidastin itsestään palautuva, Tukholman Eco-tela, Active Prediction, hätäjarrutusjärjestelmillä AEB kanssa mukautuva vakionopeussäädin järjestelmä tahaton kaista muutos (LDW).

Voidakseen maksimoida ajoneuvon suorituskykyä tämän rajoitettu erä lisää myös akkujen hallintajärjestelmän Scania Fleet Management -Paketin versio Ohjaus- ja koulutusohjelman taloudellista ajotapaa Scanian kuljettajakoulutus.