Hvor mye endring dekk i Spania?

Hvor mye endring dekk i Spania?

Gå gjennom verkstedet har blitt en "quebradero" hodet nødvendig for sikkerheten av kjøretøyet og dets beboere. Som hver prosedyre innebærer en økonomisk utlegg som brukerne må møte for å få bilen klar ... en prosess som forsterker i sommer på grunn av økt slagvolum. Tallerator, gjennom sin prissammenligning og dekkvedlikehold, har gjennomført en studie som avslører Gjennomsnittsprisen for å erstatte alle hjul Kjøretøy: 454 euro (453.81 euro).

Sannheten er at dekkene er en av inngangene til butikken høyere pris. Rapporten fremhever som oversteg 10.000 kilometer er nødvendig å gjennomgå tegningen av hjulene med spesiell vekt på forsiden, siden de er mest lider slitasje. På den annen side, endrer bilen har fire dekk en gjennomsnittlig pris på 453.81 euro. I tråd med dette, husk at Tallerator puter De har en estimert levetid på mellom 60.000 og 80.000 kilometer selv om den ideelle er å utsette dem for en gjennomgang hver 20.000 kilometer. Endring av forakselen er en utbetaling på 331.11 euro inkludert monterings mens bakre venstre via 273,4 euro.

den dekk er ikke de eneste elementene registrert i rapporten. Og det er andre punkter som bør være gjenstand for analyse før du utfører lange reiser så vanlig i sommer eller når skredet 10.000 kilometer. Det ble også inkludert som tekniske elementer av bilen for å kontrollere oljefilter og luftbremseklosser og belte.

Tallerator rapporterer at endre bremseklosser Det er den andre inngangen til verkstedet mest etterspurte av spanske drivere, Ikke overraskende, er deres gjennomsnittlige varigheten mellom 25.000 og 45.000 kilometer. På forhjulene, har denne operasjonen en gjennomsnittlig kostnad på 114.89 euro. På den annen side, endre både olje og filter Det koster i gjennomsnitt 89.72 euro, mens kostnaden for å erstatte luftfilteret når en gjennomsnittlig pris på 32,58 euro. Til slutt anbefaler Tallerator endre Registerreim 50.000 kilometer, men faktum er at du kan nå 100.000 kilometer (Noen bilprodusenter selv oppført i den offisielle boken holde en så mange kilometer eller antall år, avhengig av hva som inntreffer først); endring kit koster ca 415,25 euro.

Du kan også være interessert

- Vil du ha en ny bil? Før setter bilen gratis

- Car gjennomgang i sommer: dekk, lys, flytende, olje ...

- Påvirker de høye temperaturer dekk og andre elementer?

- Er det lurt å kjøpe brukte dekk?