Uusi Dacia Sandero ja Logan 2017 Pariisin autonäyttelyssä

Uusi Dacia Sandero ja Logan 2017 Pariisin autonäyttelyssä

Dacia on valinnut Pariisin autonäyttelyssä esitellä uudistamista Sandero ja Logan malleja. he pieniä muutoksia mutta päivittyy imagonsa kohti toista osana kaupallista elämää. Nämä mallit ja muutokset päästä Espanjan markkinoille marraskuussa.

Koska Dacia toteaa, että huolimatta parannuksista otetaan käyttöön ensi syksynä hinta auto pysyy samana kilpailukykyinen ja ei odoteta olevan korottamisen. Hinnat alkavat tänään 7300 eurosta 9180 Dacia Sandero ja Dacia Logan alennuksia mukana.

Muutokset Dacia Sandero ja Dacia Logan

että otsa-, Dacia Sandero sekä Dacia Logan, on uusia paragolpes, grilli ja päiväajovalot. Jälkimmäinen käyttö LED-tekniikka ja he antavat sinulle "modernimman ja tyylikäs ulkomuoto autoja" lausunnon mukaan tuotemerkin. Tähän ne myös osaltaan kevytmetallivanteet uudella muotoilulla ja teki pimennetyssä sävy. Takana kaksi mallia, valot on uusi muotoilu.

että sisusta, Dacia ilmoittaa muutoksista verhoilut, joitakin ergonomia (Kritisoitu) ja enemmän tilaa pienten tavaroiden säilyttämiseen.

Lisäksi Dacia Logan MCV perhe elin on myös saatavilla Stepway viimeistely, kuten olemme tänään Dacia Sandero malleja, Dacia Dokker ja Dacia Lodgy. Tämä maali on edullinen ostajien Dacia Sandero Espanjassa, erityisesti loppuun metallisen sininen väri. Stepway muovi suojat sisältää alemmat edessä ja takana, etusumuvalaisimet, puskurin kaksivärinen, vaiheet leveämpi pyörä ja muovi vaipat, pyörät 16 '' ja kattokaiteet metalloitu. Tämä yhdistettynä lisääntyneeseen maavara tarjoaa erittäin arvostettu näkökohta SUV markkinoilla tänään.

mieluummin omalla autolla Espanjassa

Dacia Sandero oli ostetuin Espanjassa yksityishenkilöiden vuonna 2015 maassamme mallissa Sandero yhteensä 25339, joista 97 prosenttia on hankkinut yksityisen ja loput ostettiin tai autovuokraamojen myytiin. Menestys.

Saatat myös olla kiinnostunut

Uusi Dacia Duster 2017: halvempaa ja versiot

Dacia Sandero vs Seat Ibiza: Utility Myydyimmät

Dacia "mini" Duster on todellisuutta vuonna 2018