BMW toukokuu 2017 Series: kaikki tiedot ja kuvat viralliset

Sarjan BMW: päivänä toukokuuta 2017 kuvaa yksi teknologian autoja hetkiSarjan BMW: päivänä toukokuuta 2017 kuvaa yksi teknologian autoja hetkiSarjan BMW: päivänä toukokuuta 2017 kuvaa yksi teknologian autoja hetkiSarjan BMW: päivänä toukokuuta 2017 kuvaa yksi teknologian autoja hetki

BMW myy uuden BMW 5-sarjan 11 helmikuu 2017, kanssa hieman suuremmat mitat (4,935 x 1,868 x 1,466 metriä), lisää sisäkorkeus kantajan kanssa, jalkatilaa takamatkustajien ja kapasiteetti runko kasvoi 530 litraa, suun kanssa alemman kuorman ja mahdollisuus avaamalla ja sulkemalla käsissä. Akseliväli nousee 2975 mm, saa myös lisääntynyt leveys vías-, ja on optimoitu pääsy takaistuimet muuttamalla ääriviivat oven.

BMW 5-sarjan 2017 tehokkaampia

huolimatta 3,6 cm pidempään, BMW 5 paino vähenee 100 kg Series Moottorista riippuen. On käytetty erittäin lujien terästen, alumiini ja magnesium, Yhdistämällä älykkäästi mukaan alueen rakenteen, suspensiot ja ulkopaneelit. Esimerkiksi, takaluukkuun, täysin valmistettu alumiinista, säästää 4,2 kg, kun taas jokainen ovi painaa 6 kg, sijoitus kuin kevyin sen segmentin. Kojelaudan tuki on magnesium.

2017 BMW 5-sarjamyös aerodynamiikka viittaukset merkitä läpäisyä kertoimella Cx 0,22. Kaikkia versioita uudesta BMW 5-sarjan ominaisuus aktiivinen säleikkö, Air verhot ", etulevystä ja aerodynaaminen ratkaisuja jopa renkaan.

Sarjan BMW: päivänä toukokuuta 2017 alustava powertrains

Mitä BMW 5-sarjan mekaniikka, aikaan sen käynnistää on kaksi bensiini- ja kaksi dieseliä, 4 ja 6 sylinteri, kaikki saatavilla AWD valinnaisesti. Tämä on BMW 530i (252 hv ja 5,4 l / 100 km), BMW 540I (340 hv ja 6,5 ​​l / 100 km) BMW 520D (190 hv ja 4,1 l / 100 km) ja BMW 530d (265 hv ja 4,5 l / 100 km).

kaikki dieseli ominaisuus SCR-katalyytti ja talletus AdBlue, ja niistä on versio BMW 520d EfficientDynamics Edition, kanssa 190 hv ja on varustettu siirto Steptronic 8 nopeus, että hyväksyessään vain 3,9 l / 100 km keskikulutuksen. Pian tulee olemaan hybridi plug joiden keskimääräinen kulutus hyväksyi 2 l / 100 km, nimeltään BMW 530E.

Toinen huomattava parannus BMW 5-sarjan Se vastaa Start / stop-järjestelmä, joka käyttää tietoja kameroista, tutka ja navigointijärjestelmä Muuten moottori pysähtyy sopimattomaan aikaan, kuten kirjoittamalla roundabout. Karttatietoja käytetään myös valmistaa etukäteen moottorin jäähdytys, tai Aktiivinen vakionopeussäädin, mm.

BMW 5-sarjan 2017, enemmän matkustusmukavuuteen

Niistä kohokohtia matkustamon BMW 5-sarjan Löysimme mahdollisuutta sisällyttää etuistuimet 8 hierontaohjelmaa, ilmastointi ionisaattori ja aromisäiliötä, valoisuus 6 konfiguroitavissa värejä ja äänilaitteiden korkealla tasolla. Äänentunnistusjärjestelmä Se on parannettu ymmärtää luonnollisen kielen (myös espanjaksi), lisäämällä hyvin gestural ohjaus kuin viime BMW 7-sarjan, kosketusnäyttö 10.25 tuumaa (pitäen säätöpyörää iDrive) Ja uloke alue Head-Up Display suurempi, nimittäin 70%.

Puolestaan BMW 5-sarjan se on induktiolataukseen matkapuhelimen, huippuluokan liitettävyys ohjata ilmaisia ​​pysäköintipaikkoja, Wi-Fi-piste, liikennetietoja ja reaaliaikainen tapahtuma ..., access Apple Car Play langattomalla kopioida sisältöä matkapuhelimen auton näytössä (yleensä Edellytyksenä USB-kaapeli).

2017 BMW 5-sarjaBMW 5-sarjan 2017 turvallisuus viime

BMW 5-sarjan Siihen kuuluu suuri lahjoitusvarat aktiivisen turvallisuuden. Keskuudesta elementtejä sisältyy mm aktiivinen vakionopeussäädin kykenee mukautumaan nopeusrajoituksista tien automaattisesti, assistentti aktiivinen kaista sopusoinnussa sivutörmäyssuoja, assistentti automaattinen kaista, tiedostamiseen reitti risteyksissä ja varoitus vastaantulevaa liikennettä. Se tarjoaa myös Aktiivinen LED-ajovalot, automaattinen heijastamaton pitkät toiminta.

Niin paljon tekniikkaa voisi olla huomaamatta toimintoa täysautomaattinen pysäköinti (Järjestelmä ottaa haltuunsa ohjauspyörä, kaasupoljin, jarru ja muutos) pysäköintitutka ohjata sisällä auton avain (siinä on näyttö, joka kertoo siitä asemasta ajoneuvon, autonomia, avautuvat ovet ja ikkunat, ilmastointi ...), tai uusi laite ympäristön tilan seuranta matkapuhelimesta, josta pääset kuvia reuna kammioiden (Remote 3D-näkymä).

BMW 5-sarjan 2017 dynaamisempi

Tässä sukupolvessa BMW 5-sarjan, täydellinen osoite Se on yhteensopiva neliveto, kun taas aktiivinen pyörähdyssuojakaaret Ne eivät enää hydraulisesti vaan sähkömekaaninen toimilaitteiden. Tämä, yhdessä optimointi suspensioiden ja laihdutus lupauksia parantaa dynamiikkaa. uuden BMW 5-sarjan Lisäksi se on Adaptive tilassa Valinnainen kantaesitettiin BMW 7-sarjan, mikä lisää jo tiedossa Sport, Comfort ja Eco Pro, muuttamalla jousituksen asetukset, moottori, vaihteisto, ohjaustehostin, ottaen huomioon tietoja navigointijärjestelmä, riippuen ajotavasta tai asentoon valitsin automaattinen. Viime kädessä se on vertailuarvo kaikilla aloilla.

Saatat myös olla kiinnostunut:

BMW 740 Li, auto täydessä vauhdissa

2015 BMW 7-sarjan M paketti, tyylikäs urheilullisuus

BMW ja uuden dieselmoottori 4 turbot