Mercedes-AMG GT R 2017 585 hv puhdasta radicality

Mercedes-AMG GT R 2017Mercedes-AMG GT R 2017Mercedes-AMG GT R 2017Mercedes-AMG GT R 2017

kanssa Mercedes-AMG GT R Saksan automaker tarjoukset superdeportivo intohimoisia ja radikaaleja kuin on syntynyt käsistä AMG. Ei ihme, että on kehitetty piirustuksessa Nürburgring ja kestää useita elementtejä veljeltään kilpailun Mercedes-AMG GT3

Tehokas malli virallisesti esiteltiin Goodwood Festival of Speed ​​2016 urheilu diskreetti kehon mitään vihreitä "Green Hell AMG Magno'Ja aerodynaaminen kit vähän tai ei mitään kateutta paras urheilun hetki. Tuulitunnelissa oli ratkaisevan tärkeää kehittää paremmin ilmanvastusta aktiivinen ratkaisuja, jotka parantavat maaperän vaikutus, kun liikkuva kappale hiilikuitu löytyy edestä ja tarjoaa jopa 40 kg extra (250 km / h) ja kalanterin selvästi erilaistuneita GT GT ja S versioita ja jossa on työtä aktiivisia elementtejä.

Mercedes-AMG GT R

Pyöräkoteloiden kasvaa leveys tavanomaiseen versio, jossa 4,6 ylimääräistä etu- ja taka-akselin havaittavissa 5,7 cm enemmän akselin cm. Jälkimmäisessä on tilaa pyöriä 20 tuumaa asennetut renkaat mittaa 325/30, kun etupyörät ovat kumipyörillä toimenpiteitä 275/35 ja 19 tuumaa. Huomaa, että renkaat toimitetaan osittain lautoista Michelin Pilot Sport Cup 2, taso superautojen kuten Ferrari 458 Speciale tai Porsche 918 Spyder.

Jarrujärjestelmä on kiinnittimet korkean suorituskyvyn maalattu ikoni keltainen väri, kun taas carbocerámicos jarrut ovat valinnaisia, 390 mm edessä ja 360 mm takapyörät. Extra Jälkimmäisessä tulevat suoraan kilpailusta vähentää auton painoa 17 kg, pitää koko joukko Mercedes-AMG GT R sisään 1555 kg tyhjiö.

Tehokas V8-moottori Mercedes-AMG GT R

tämä Mercedes-AMG GT R bensiinimoottori on V8 neljä litraa alkuperää, mutta joilla on korkea teho ja 585 CV, kasvua 75 hv verrattuna Mercedes-AMG GT S ja 123 hv tapauksessa Mercedes-AMG GT. Mekaaninen kytkeytyy automaattinen kaksoiskytkinvaihteisto "AMG Speedshift"Seitsemän marsseja, lähettää voimaa takapyörille ja ottaa uusi viritys järjestelmänAMG luistoneston'Ja sen tasauspyörästön. Lisäksi takapyörät ovat ohjeita tyyppi ja parantaa kaarteissa pyörimästä eteen ajettaessa alle 100 km / h, ja niin samaan suuntaan kaikki neljä pyörää, kun tämä nopeus ylitetään.

Kaikki edellä mainitut myötävaikuttaa Mercedes-AMG GT R Se voi nopeuttaa 0-100km / h 3,6 sekuntia (0,2 sekuntia parempi kuin Mercedes-AMG GT S) ja maksiminopeus, joka ulottuu 318 km / h.

Saatat myös olla kiinnostunut

Mercedes-AMG GT S Mansory

Top 10 autoa Goodwood Festival of Speed ​​2016

Ferrari 458 Speciale (testi)