Hyundai Tucson 2015 korvike ix35 Euroopassa

2015 Hyundai Tucson2015 Hyundai Tucson2015 Hyundai Tucson2015 Hyundai Tucson

kolmannen sukupolven kompakti SUV Hyundai Euroopassa jälleen käyttää nimeä Tucson, kun jälkimmäinen on kutsuttu ix35. uuden Tucson 2015 Se avaa suuria tulevassa Geneven autonäyttelyssä, joka tapahtuu vuoden alkupäivinä maaliskuu Sveitsin kaupunki. Saapuessa jälleenmyyjät Euroopan osakemarkkinoiden on tarjottava toinen puoli tänä vuonna.

Ix35 suhteen Uusi Hyundai Tucson 2015 on 6 cm pidempi (joiden kokonaispituus 4,47 m), 3 cm leveys (Total 1,85 m) Ja kaksi alempaa cm (yksi korkeus 1,64 m). Samaan aikaan akseliväli kasvaa 3 cm olevan yhteensä 2,67 m. Tämän kasvun ulkomitat ja uusittu sisustus, Hyundai Sillä varmistetaan, että asuttavuuden ja käytettävissä oleva tila matkustajien uuden Tucson parani hieman. Toisaalta, runko näkee myös kasvatti rahtimäärät yhteensä 513 litraa (Vs. edellinen 465 litraa ja joka homologaba ix35).

Viisi moottorit Euro 6, nyt

mekaaninen alue 2015 Hyundai Tucson Siihen sisältyy viisi voimansiirtoon ja räätälöity öljyntorjunta-standardin Euro 6. Bensiini, 1,6 ilmakehän tarjotaan GDI 135 hv ja turboahdettu 1.6 T-GDI 176 hv, kun taas dieseli on saatavilla yksi 1,7 CRDi 115 hv, 136 hv 2,0 CRDi 2,0 CRDi ja 184 hv. Korostaa mahdollisuutta, että bensiinimoottorin 1,6 T-GDI voidaan yhdistää joko manuaalinen vaihteisto, jossa on kuusi vaihdetta tai, vaihtoehtoisesti, automaattinen kahden kytkimen 7DCT 7 nopeus.

Sisätilojen Hyundai Tucson 2015hyundai DNA

uuden Tucson Se sisältää joitakin esteettinen yksityiskohdat jo nähtävissä uusimmat tuotteet Hyundai. Näitä ovat edestä, joka hallitsee uusi etusäleikkö kuusikulmainen liittyvä lED-ajovalot, plus uusittu puskurit ja näkyvämpi. Sivulta katsottuna se on silloin luonto korostuu SUV Tucson, moniosainen ruumiin päällään 'lihakseen' ja voimaa.

että sisusta, Hyundai Haluat panostaa laatu kehittämisessä uuden Tucson. Kuten on tapahtunut viime releases autossa, sisustus on yksinkertaistettu vähemmillä painikkeilla ja vähemmän 'liosos' hallintalaitteet kuljettajalle. Ensimmäisessä valokuvat, vietämme sävy nahkaistuimet 'punainen punainen'. päälle etuistuimet, Etelä-Korean yritys on vahvistanut se on ilmanvaihto ja lämmitysjärjestelmä.

Puhutaanpa varusteet

että Uusi Hyundai Tucson 2015, Ne sisältävät erilaisia ​​tarvikkeita, kuten Älykäs avaamalla takaluukku (Se avaa automaattisesti varmistaa läheisyys smart key) ja Smart pysäköintiavustin Järjestelmän (SPA) tai automaattinen pysäköinnissä.

navigointijärjestelmä uuden sukupolven Tucson 2015 Se on jopa kolme kertaa nopeammin kuin se, jota käytetään uusimpia malleja Hyundai. Tämä multimediajärjestelmä tulee ilmaiseksi tilaus seitsemään vuoteen TomTom Live-palvelut (Aihe mukaan markkinoiden erittelyt).

Suhteen turvallisuus ja ajo apua, Uudet Tucson 2015 sisällyttää mielenkiintoinen laitteet, kuten Autonominen hätäjarrutusjärjestelmillä -kolme toimintatilaa: jalankulkija, kaupunki ja kaukoliikenteen. Kuuluvat myös valvontaan ja seurantaan tahattomien kaistalta lähtöä (Saapuu vaikutus ennakoivasti suuntaan auton jatkaa ajamista oikealla kaistalla) järjestelmä rajat liikenteen hälytys taka-alueella (käyttää tutka, joka ohjaa jopa katselukulma 180 astetta), ohjaus sokea, liikenteen ja opasteet ja nopeusrajoitukset aktiivinen konepelti, joka nousee Törmäysvoiman ja minimoida vahinko on iski jalankulkijan tai pyöräilijän.

Saatat myös olla kiinnostunut

Geneven autonäyttely 2015