Tämä on uusi auto Schwarzenegger: ensimmäinen sähköinen Hummer maailma

Tämä on uusi auto Schwarzenegger: ensimmäinen sähköinen Hummer maailma

Itävalta on asunut yksi surrealistinen tilanteet auto- maailmassa viime vuosina. Ja silloin sanoimme, että markkinat sähköautojen voi mullistaa autoteollisuuden, emme koskaan kuvitellut päätyisi johtavat hullu yhdistelmä, joka on koonnut Hummer sähkömoottorilla ja Schwarzenegger.

Siten allekirjoittamalla sähköpattereita Kreisel Electric Hän on toimittanut Itävallassa maailman ensimmäinen sähköinen Hummer Arnold Schwarzenegger. Tämä yhtiö sanoo voi kilpailla Tesla siitä laadusta akkujaan ja todistaa se on tehnyt ikoni palamisen ajoneuvojen sähköinen.

Voit tehdä tämän, Kreisel Electric on tarjonnut tämän Hummer H1 kaksi sähkömoottoria yhdistettynä tarjoavat 480 hv-neliveto. Tämä johtaa summa moottorien ja akkujen saavuttavat 3300 kg, joten se on saavutus, jota legendaarinen off-road saavuttaa huomattavan hahmo 300 km autonomian ja 120 km / h huippunopeus.

"Ajoneuvo ajaa läpi maaseudulle herättämättä lampaat", Said Markus Kreisel esitykseen, jossa on ollut vitsejä hyödyntäen avaamisesta tallentaa yrityksen Itävallassa.

Hyvä ystävyyssuhde

Ja vaikka kuva saisimme Schwarzeneggeristä, kehonrakentaja, näyttelijä ja poliitikko sitoutunut leviäminen sähköautojen, joten se ei ole ensimmäinen kerta Kreisel Electric sähköistää yksi sen rakkaan malleja. Schwarzenegger on myös Mercedes G-luokka joka ei päästä haitallisia päästöjä.

Itävaltalainen ei halunnut menettää tilaisuutta vitsailla hänen uuden auton ja sanoi, että jos Kreisel Electric jatkaa etukäteen sen projektin, seuraavan kerran matkustaa sähköisessä tasossa.

Saatat myös olla kiinnostunut:

Schwarzenegger kääntyy Mercedes G-luokka sähköisessä (video)

Arnold Schwarzenegger ja autoja, pieni jalokiviä Terminator ...

Uro: Tällä "Hummer" Espanjalaiset jotka ehkä ole kuullut