Tämä on uusi BMW M4 CS: hinta Espanja

BMW M4 CS, kuvia uudesta urheilu koruBMW M4 CS, kuvia uudesta urheilu koruBMW M4 CS, kuvia uudesta urheilu koruBMW M4 CS, kuvia uudesta urheilu koru

BMW M4 CS Se on yksi niistä autoista, jotka koskettavat sydän En näe mitään. Uusin jäsen Perhe Sarja 4 saavuttaa Espanjan markkinoilla kanssa ero, että tehokkain ja yksinomainen versio valikoimassa (luvalla, tietenkin rajoitettu sarja BMW M4 GTS of 500 hv joista vain valmistaa 700 yksikköä). CS M4 ja se tukee tilaukset viralliset jälleenmyyjät tuotemerkin Espanjassa on hinta 133900 euroa.

Ja mikä tekee sinusta niin erityisen BMW M4 CS? Ensinnäkin parannettu moottori, erityisesti tiedossa 3,0 Twin Turbo kuusi sylinteriä inline ulottuu voimansa 431 hv "normaali M4" 460 hv M4 CS. suurin vääntömomentti myös se kasvaa 56,08 mkg että 61.18 mkg Tämän julkaisun.

Lisäksi mekaanisen parannus, BMW M4 CS Se esittelee uuden ulkomuoto muoviosat vahvistettu hiilikuitu (CFRP) molemmat huppu kuten takana tuloilmalaite. Toinen tunnusmerkkejä tässä lajissa niin erikoista löytyy sen kevytmetallivanteet uusi muotoilu of 19 tuumaa 20 tuumaa edestä ja takaa. Toisaalta, valotekniikka OLED, yksi maailman kehittyneimmistä ja hienostunut osan ajasta, on läsnä myös takavalot.

BMW M4 CS vakiovarustus BMW M4 CS sisältää seuraavat: kahden kytkimen M Drivelogic jarrut M Motorsport carburo de silicio kuituvahvisteisen hiili, Servotronic, dynaaminen ajo järjestelmä M Drive, peruutuskamerajärjestelmä järjestelmässä pysäköintitutka, sadetunnistin , vakionopeussäädin jossa jarrutustoiminto, navigointijärjestelmä Professional, Head-Up Display ulkonevat laitteen tiedot tuulilasiin ja ääni HiFi äänijärjestelmä sisällä, muun muassa.

värivaihtoehtoa saatavilla jolla voit ostaa BMW M4 CS viisi: Alpine White, Black Sapphire, Frozen tummansininen II, San Marino Blue Metallic ja Lime Rock Grey.

Saatat myös olla kiinnostunut

BMW-i8 Roadster, jo loppuvaiheessa saapuu 2018

Upseeri! BMW M5 2018: Kaikki tiedot ja kuvat uudesta urheilu peto