Seat Leon ST, Meillä on jo perhe!

Seat Leon ST, joten on perheSeat Leon ST, joten on perheSeat Leon ST, joten on perheSeat Leon ST, joten on perhe

Uusi Seat Leon ST perhe, video

Sen virallista avaamista, Seat on valinnut Frankfurt autonäyttelyssä (Saksa) syyskuussa. Mutta kuukautta ennen ovat antaneet meille mahdollisuuden koskettaa ja penkoa sisällä.

Seat Leon ST perhe Uusi Seat Leon ST kasvaa 28 cm sisään pituus suhteessa versio 5-oven rungon (näin mitattu 4,54 metriä) Ja kaikki ne senttimetriä keskittyvät taka-akselin takana, luoden tasapainoisen kokonaisuuden.

Runko ja sisätilojen

Avattaessa runko, käytämme tunnusta tuotemerkin, "S". Mitään arvostella. Ja että ensi silmäyksellä, takakonttiin Leon ST esittelee tilava ja käytännöllinen, jossa on tasainen syöttösuulla mikä helpottaa toimintaamme turvallisen lastaamisen ja purkamisen. Ae hyvin tilaa sen säännöllinen pinta lähes neliön muotoinen pohja (102 cm pitkä x 100 leveä, mukaan meidän mittaukset), johon mahtuu 587 litraa ja Ne voidaan laajentaa 1470 litraa takaistuimet taitettuna. Kun lastaus matkatavarat, vetää takaisin lokeroon yhdellä kosketuksella kevyesti, ja löysi kaksi pientä reikää osapuolia lopettamaan pieniä esineitä, Kattovalo ja poistoaukon 12 volttia. Ja jos haluamme lisätä tilaa, meillä on mahdollisuus alentaa tavaratilan lattian muutaman senttimetrin (hieman yli 11). Tämä sijaitsee alle vararengas, mutta se voi olla tavanomainen.

Taittuvat takaistuimet, lisäksi tavallista menetelmää, molemmin puolin boot sijaitsevat joitakin käytännön ampujat perääntyy (40/60) mukavasti ja helposti. ja meillä on laaja pinta olennaisesti sileä kuormitus lähes 187 cm pitkä koskettaa edessä selkänoja. Ei tule estettä ottaa poikamme pyörällä tai ostaa huonekaluja Ikea. Palata istuimet alkuasentoon tekee toiminnasta peräisin matkustamossa. Seat Leon istuimet ST ovat kiinteitä ja liikkuvia pitkittäissuunnassa, joten siinä mielessä emme voi saada enemmän kentällä especio kuormaa.

Sulkea sitä, koska ei työsulku, me työntää porttia kova jos tämä toimi yhdellä liikkeellä.

Sen lisäksi uuden rivin ja runko, ST tarjoukset panoraama katto, joka kasvaa kehon ja kattaa tiloja etuistuinten väliin ja takana, uutuus perheen malliin veljiään 3 ja 5 oven katto kattaa vain etuistuimilla. Toinen yksinoikeus ST perhe ovat verhot ikkunoiden ja takaistuimet voidaan tarjota vaihtoehtona, sekä kattoteline että saamme ne kromi tai korin värisiksi.

Keskuudessa luettelo teknologinen vapaaehtoisista elementeistä lisäksi integroitu LED-ajovalot, sillä on mukautuva vakionopeussäädin tutka läheisyys ACC ja DCC mukautuva alahallintalaitteiden, muuttamalla vaimennusominaisuudet. Hän liittyi ensin Leon perheen ST, koska sekä SC: n ja 5 ovien lisätä sen myöhemmin. Se sisältää myös standardi jarru multicolisión, uneliaisuus ilmaisin, palkin avustaja ja kaista avustajan. Viihteen, käyttöjärjestelmä on Seat Easy Connect, joka ohjaa toimintoja viihde- ja viestintä, muun muassa läpi 5,8 tuuman kosketusnäyttö kojelautaan.

Seat Leon ST perhesisällä, Sisätilojen perhe on identtinen Leon 5 ovea suunnittelun, materiaalit ja laatu asetukset. Joten on tilaa jalat ja olkapään takana istuinrivi koska vaikka meillä ei vieläkään ole virallista toimenpiteitä me tutustu mittari mitään eroa. Niskatuet kahden puolen paikkaa on laaja korkeus, eikä keskellä, jolloin se voidaan sijoittaa oikeaan asentoon pitkille ihmisille.

moottorivalikoima

Sillä on joukko hyvin samankaltaisia ​​ohjauspotkurit, joka on 5-ovi ja SC. sisään bensiini, voi valita kahdesta eri vaihtoehdoille 1.2 ponneaineen TSI, 86 ja 105 CV, ja lopullinen tarjonta on 1.8 TSI 180 hv ja 250 Nm vääntöä. Varustettu start-stop-järjestelmä start&pysäyttää, 105 hv: n moottori kuluttaa 4,9 l / 100km ja päästöt ovat 114 g / km CO2. Jos meidän mieltymykset ohjataan dieseli, ST varustaa TDI CR tehoalueella 90 ja 184 hv. 2.0 TDI CR 150 hv tallennettu kulutus 4,1 litraa ja päästöt 106 g / km CO2. Korostaa CR 2.0 TDI 184 hv ja 380 Nm vääntöä, jossa kulutus oli 4,3 litraa ja päästöt 112 g / km, käytettävissä vain FR viimeistelyssä.

Seatin uuden tähden jo aikataulu: esitellään syyskuussa me sitten ajaa lokakuussa osuma dealerships myöhemmin tänä vuonna. Sillä on vielä yli 4 kuukautta kaupallisiin alku, Istuimen teknikot ovat muotoutumassa pintamateriaalit ja optiot, joten nyt hieman enemmän voimme edetä sinua tässä asiassa. Onko hinta? Yllä tietenkin on 14990 euroa, joka jakaa 5-ovinen versio.

Huomaa, että ...

Takakonttiin Seat Leon ST tilavuus on 587 litraa. Tällä hetkellä on vain kaksi perhettä autoa samanlaisten ulkomitat (MQB samaa alustaa) suuremmalla runko: Skoda Octavia Combi (610 litraa ja 10 cm pidempi runko) ja VW Golf Variant (605 litraa ja samanpituiset kehon Toyota). Hyundai i30 CW ja KIA cee'd Sportswagon on 528 ja 510 litran vastaavasti.