Siten se voi olla uutta noutoa BMW: Mercedes Class X!

Uusi BMW pick-up vuonna 2018? ensimmäinen recreationsUusi BMW pick-up vuonna 2018? ensimmäinen recreationsUusi BMW pick-up vuonna 2018? ensimmäinen recreationsUusi BMW pick-up vuonna 2018? ensimmäinen recreations

merkin luksusautot tai premium tekemällä pick-up? Muutama vuosi sitten, tämä hypoteesi vaikutti epätodennäköiseltä, mahdotonta. Kuitenkin viime vuosina autoteollisuus on osallistunut real yllätyksiä, koska Ensimmäinen Diesel ja ensimmäinen Porsche SUV (jäljempänä cayennenpippuri), The Ferrarin ensimmäinen SUV käynnistetään pian tai nyttemmin markkinointi Mercedes Class X, Ensimmäinen nouto allekirjoitus tähti, ajoneuvoa, joka puolestaan ​​jakaa monet tekniset ja rakenneosien kanssa Nissan Navara ja Renault Alaskan.

seuraava "pyhäinhäväistys" autoteollisuuden voisi olla BMW hypoteettinen tyyppi pick-up. historialliset vihollinen Mercedes-Benz, se ei olisi kohtuutonta ajatella tätä todennäköisyys, kaikki huolimatta urheilu filosofia, joka on aina erotella Tavaramerkki Bavaria niiden vankkumattoman faneja.

Myynnin markkinoilla ja sanella lauseen ja siellä monissa maissa ympäri maailman jossa ajoneuvoissa nouto on tarpeeksi kaupallinen pull, koska se tapahtuu Yhdysvallat, jossa myydyin auto on viime vuosina ollut Ford F-150, auton pick-up tyyppinen. Mielenkiintoista Pohjois-Amerikassa, Keski-Amerikassa, Etelä-Amerikassa ja ympäri maailmaa, Australiassa ja joissain Aasian maissa voisi olla potentiaalisia ostajia tämän "villi" BMW nouto.

BMW noutoJa miten voisi olla BMW suunnittelussa tämän uuden pick-up? Kuten ensimmäisiä esimerkkejä, kuvia ja kerää recreations tekemät Taekang suunnittelija Lee, jossa se näkyy voimakas ja tumma, lähes antaa pelkoa ... BMW näyttäviä nouto.

BMW nouto: never say never ...

Keskellä viime vuonna, jotkut tiedotusvälineet kerätään erityisesti julkilausumat Pääjohtaja BMW Australiassa, Marc Werner. Tämä Executive sanoi "Never say never ever ...", mahdollisuudesta päästä segmentin BMW: pick-up.

Teknisessä osassa, ei ole vahvistettu tietoa BMW nouto, joka voisi olla valmis vuonna 2018 Uusimpien huhu mylly lähde kaadetaan Internetissä. Net, myös suorittaa useita hypoteeseja siitä, millainen teknistä alustaa voisi käyttää tätä tulevaisuutta ja todennäköistä BMW nouto. Jotkut heistä mukaan, seurauksena uuden synergiaa BMW ja Toyota -Molempien yritysten ja työskentelevät yhdessä kehittämään kahden urheilua (uusi Z4/ Z5 BMW ja seuraavan sukupolven Toyota Supra), Lisäksi käyttämällä yhteisiä diesel pienet moottorit) -, The uusi noutoa BMW Voisit käyttää alustan uusimman sukupolven Toyota Hilux, varustetussa mallissa tietty paino ja tietty maine tässä erityisessä segmentissä.

Tällä hetkellä ja ilman paljon tietoa uusi noutoa BMW, Kutsumme sinut nauttimaan KUVAGALLERIA että olemme valmiita.