McLaren P1, ensimmäinen kuvia sisustuksen

McLaren P1 sisustusMcLaren P1 sisustusMcLaren P1 sisustusMcLaren P1 sisustus

Kuten Hannu ja Kerttu, McLaren jätämme 'korppujauho' muodossa tietoa ja kuvia, jotka vievät meidät, vain muutaman viikon kuluttua lopullinen versio seuraajan legendaarinen McLaren F1, P1. Se on Geneven autonäyttely missä me tiedämme, miltä se näyttäisi uusia superauto Woking, yksi odotetuimmista kehitys tällä vuoden alusta.

Se on ollut Facebookissa McLaren jossa he ovat paljastettiin Kolme ensimmäistä kuvaa sisätilojen P1 ja yllättävää, se näkyy yhtä voimakasta kuin ulkoa. minimalistinen muotoilu, jossa keskitytään yksityiskohtia, kuten MP4-12C, yksinkertainen ja kuljettaja suuntautunut. Kuten 'ohjaamosta hävittäjän', McLaren paljastaa, etsien kompromissi mukavuutta ja valvonta "kaikkien osien ulottuville kuljettajan, koska täysi ilmastointi, navigointijärjestelmä tai äänilaitteita -developed yhdessä Meridian-.

Tiedetään hyvin McLarenin perinne käyttämällä hiilikuitu niiden malleja, edelläkävijänä tämä 80-luvulla kanssa autojen pyyhkäisi Formula 1 tuolloin. No, sisällä McLaren P1 käyttää tätä erittäin kevyt ja erittäin kestävistä materiaaleista lähes jokainen sen kulmat: Tällä kelluva keskikonsoli, ovipaneelit, katto sisustus, kojelauta ja ohjauspyörä Se on läsnä hiilikuitua.

pakkomielle keveyden McLaren saavuttaa pisteen, joka Se on poistettu pintakerros hartsia hiilikuitu, jätetään etsimään useamman luonnollisen näköisiä. Jopa matot, valinnaiset, on varustettu erityisellä valon seistä.

tyyppi urheiluistuimet 'ämpäri', seoksessa, Alcantara nahka, ne painavat vain 10,5 kg kukin. Sitä on käytetty minimaalinen vaahto, suljettu ultraohuen kerros hiilikuitua ja myös erittäin kevyt tukee. Samaan aikaan, Alcantara ja hiilikuitu ovat läsnä myös pyörän.

McLaren P1, ensimmäinen kuvia sisustuksenKaksi lisätietoja soittamalla huomiota, kun otetaan huomioon kuvien välittämät McLaren. Ensimmäinen, joka näyttää olevan panoraamakattoterassilla; ja toiseksi, digitaalinen väline Takana pyörän kanssa cuentavueltas vaakasuorassa järjestelyssä ja saavuttaa 9000 rpm, tyyli Formula 1.

Lähiviikkoina, McLaren paljastaa lisätietoja uudesta peto. P1, lähestyminen tietää perusteellisesti. Mitä odotamme.