Lexus RX 2016: kuvia ja tietoja neljännen sukupolven

Lexus RX, ja se on neljännen sukupolvenLexus RX, ja se on neljännen sukupolvenLexus RX, ja se on neljännen sukupolvenLexus RX, ja se on neljännen sukupolven

neljännen sukupolven Lexus RX SUV kämmen ja huolehtii sen esityksen tyyliin Hall of New York 2015 myydyin auto Yli 26 vuoden historia Lexus -Jotain yli 2,1 miljoonaa kappaletta niin syvälle jättäen avalan- uusii aikeistaan ​​hyvin selvä: yksi mielenkiintoisimmista kasvavilla markkinoilla Luxury SUV.

DNA suunnittelu Lexus RX 2016 (tai Lexus RX IV) Ei ole uusi, sillä se on melko samanlainen, varsinkin otsa-- pikkuveljensä, ihan yhtä upea NX. Edessä alue johtaa näkyvästi puskurit aggressiivinen ilme, jo ominainen tyyppi ajovalot L-muotoinen LED, teknologiaa, joka on läsnä myös sumuvalot.

Sivulta katsottuna Lexus RX neljännen sukupolven esittää dynamiikkaa ja tyylikäs tasan, jyrkkä lasku taka kaltevuus katto, kuvaksi ja kaltaiseksi coupes. Ne tarjoavat myös suuri vetovoima näyttävä metalliseos halkaisija varianssi 18 että 20 tuumaa (Laadusta riippuen), kun taas taka vyöhykkeeseen rooliaan kattospoileri diskreetti koko valonheittimet LED-tekniikka ja pakoputket integroitu pohjaan puskurin.

Neljännen sukupolven Lexus RXSisustus tekniikkaa ja ylellisyyttä

Mukaan ensimmäiset kuvat Lexus RX, Japanilainen yritys säästää voimiaan tarjota erinomainen päättyy ja laadukkaita materiaaleja. Tekniikka alkaa nopeasti vietellä sekä kuljettajan ja muita kumppaneita, järjestelmiin kuten HUD (Head Up Display) projektiotietoja tuulilasiin ja järjestelmän yhteydet, navigointi- ja viihde jolla on suuri korkearesoluutioinen näytön koko 12,3 tuumaa.

asukas takaistuimet, lexus lupaa enemmän tilaa sekä jalat ja polvet lopettaa. Puolella takana on lämmitys syöttö ja voidaan taittaa 60/40 suhteessa. Tämä alue matkustajat voivat nauttia viihdesisältöä kautta kaksi uutta näyttöä 11,6 tuumaa sijoitetaan jälkeen niskatuet etuistuimien.

Bensiinihapetinseos hybridi

aluksi Lexus vahvistettu RX IV virtalähteen koostuu kahdesta vaihtoehdosta. Molemmissa tapauksissa ja ilman virallisten tietojen julkaisemiseen kulutusta ja CO2-päästöjä, ylellisyyttä tuotemerkin Toyota varmistaa, että RX tämä on paljon tehokkaampaa. Erityisesti ensin se ilmoitti versio RX 300 bensiini kaksimoottorinen 3.5 V6 suorasuihkutus 300 hv ja toiseksi RX 450h hybridi variantti joka yhdistää bensiinimoottorin 3,5 V6 Atkinson jakson, jossa on sähkömoottori-generaattori (kokonaissaanto hybridin järjestelmä on 300 hv).

Alusta ja turvallisuus

lexus varmistaa, että uusi neljännen sukupolven RX Se on lisännyt vääntöjäykkyys kehon. Jousituksen on myös optimoitu, kun taas esiin ensimmäisen kerran vuonna RX saatavuus järjestelmän mukautuva muuttuja jousitus (AVS).

Neljännen sukupolven Lexus RXKokonaisjärjestelmän turvallisuus ja osallistuvat ajo Lexus Safety System Myös tuo lisäarvoa RX IV. Useiden laitteita ovat PCS-järjestelmän Pre-Crash voi automaattisesti pysäyttää tietyissä olosuhteissa, valvonta- ja varoittaa tahattomien vaihtaa kaistaa, automaattinen valvonta siirtyminen lyhyen ja pitkän ja takaisin valot, kulmansäätömekanismilla kuollut, reuna valvontajärjestelmä View Monitor, mukautuva vakionopeussäädin Tutka vakionopeussäädin ja taka valvontajärjestelmä liikennettä risteyksissä ja liittymissä.

Se kasvaa lähes kaikissa ulottuvuuksissa

kanssa 4,89 m pitkä, 1,89 m leveä ja 1,69 m korkeita, uusi Lexus RX IV Se kasvaa 12 cm pitkä ja 1 cm leveä, kun taas korkeus on pienempi 1 cm. akseliväli kasvaa 2,74 m RX III 2,79 m (+5 cm) tämän neljännen sukupolven.