Ferrari F60 Amerikassa helmi vain 10 onnekasta

Ferrari F60-AmerikkaFerrari F60-AmerikkaFerrari F60-AmerikkaFerrari F60-Amerikka

Kukaan ei voi kieltää maailmanlaajuinen suosio Ferrari. Tässä tapauksessa merkki Maranello juhlii iso 60 vuotta Pohjois-Amerikassa kanssa käynnistää F60 America erityispainos.

Ferrari on vahvistanut, että vain valmistus 10 yksikköä F60 America (Ilmeisesti 10 yksikköä myydään jo). Yksiköiden määrä voidaan tuottaa ennusteet ovat, että kun italialaisen yrityksen tarjosi jokin Classic jalokiviä Kuvitteellinen enemmän keräilijöiden kuten 275 GTS4 Nart Spider 1967 -vaihtovelkakirjalainan versio 275GTB4-.

moottori mikä vahvistaa Ferrari F60-Amerikka Tiedetään 6.3 V12 asennettu keskeinen-etuasennossa jonka spesifinen teho ei ole ilmoitettu (in Berlinetta F12, V12 tämä saannot 740 hv ja 660 hv FF). Se, että muut virallisesti tiedossa on kiihtyvyys, ilmoitus, että tämä yksinoikeus avoauto of kangas katto Pääset 100 km / h seisoo alku vain 3,1 sekuntia.

Toinen mielenkiintoinen seikka Ferrari F60-Amerikka Se on, että se pystyy sulje huppu kangas ajoneuvon kulkiessa, kunhan ei ylitä 120 km / h nopeus.

ulkopuolella puku Ferrari F60-Amerikka korostaa sen kaksivärinen runko sisään sininen kanssa valkoiset raidat, kuvaksi ja kaltaiseksi useiden kilpatalleille jolla Ferrari on osallistunut useita kilpailuja järjestetään Amerikan maaperällä. Esteettisesti ja suojaustaso, korosta kaksi kaatuessa suojaava sijoitettu istuinten takana katettu nahka ja kilpailu istuimet ja laadukkaita materiaaleja, jotka ovat levinneet sisällä.

Saatat myös olla kiinnostunut

- Ferrari 458 Speciale A nopein Spider Cavallino