Mercedes E43 AMG 4Matic, urheilu uusi alku

Mercedes E43 AMG 4Matic, nyt 401 hvMercedes E43 AMG 4Matic, nyt 401 hvMercedes E43 AMG 4Matic, nyt 401 hvMercedes E43 AMG 4Matic, nyt 401 hv

Sanomattakin on selvää, mitä lyhenteet tarkoittaa AMG Mercedes autoja. urheiluhenki maksimissaan ilmentymistaso toistetaan uuden sukupolven Mercedes Class E. odotellessa E63 AMG versio edellisen julkaisun ylpeilivät 558 ja 585 hv, tähti merkki esittelee kaikkein urheilullinen ja voimakas sen midsize sedan toistaiseksi .

Mercedes E43 AMG 4Matic uutta konepellin alle yhden 3.0 V6 biturbo moottori. Saksalaiset ovat asentaneet kaksi suurempaa uutta turbot ja lähempänä mekaniikka, niin vastaus on, koska suorin Mercedes. Jos puhumme valtaa, tämä merkitsee 401 CV (34 hv enemmän kuin edellisen sukupolven) ja suurin vääntömomentti 53 mkg nopeudella 2500 kierrosta. Kokemus otettu F1 näkyy myös tämä mekaaninen, jossa on erityinen pinnoite sylinteriputken vähentää kitkaa ja lisää tehokkuutta.

Liittyvä 9G-Tronic automaattinen vaihto (Myös muutettu ja päivitetty) ja AWD 4Matic, jossa vallitsee taka-akselin on 31:69 jakelu moottorin virta, hyötyjä E43 AMG 4Matic Mercedes-duper ovat: 0 100 km / h 4,6 sekuntia ja kärjen nopeus 250 km / h. Mitä tehokkuus, kertoo 8,3 litraa 100 kilometriä sekakäyttö ja 189 g / km CO2.

Mercedes E43 AMG 4Matic

Mercedes E43 AMG 4Matic, synnynnäinen urheiluhenki

Urheilu annokset tässä versiossa Saksan sedan ne pidemmälle suunnittelu tai mekaniikkaan. suspensiot, pneumaattinen E43 AMG 4Matic tähän, ja vaimentimet, mukautuva, He ovat nähneet paljon niiden muunnetut osat ja jäykempi, Lisäksi molemmissa akselien vieläkin negatiivisempi camber. Neliveto järjestelmä puolestaan ​​on muokattu sen järjestelmän saavuttamiseksi tehokkuus ja yksinkertaisuuden lähettää vääntömomentin etuakseliin, ulkoisen järjestelmän vaihdelaatikko.

He eivät voineet olla huomaamatta eri ajotilaa saatavissa 'Dynaaminen Valitse' Mercedes E43 AMG 4Matic on: 'Eco', 'Comfort', 'Sport', 'Urheilu Plus' ja 'Individual' muokata lakeja käsittelemään suoremmin kuin ennen keskeyttämistä ja moottorin vastaus kuljettajan valinnan. Tehokkaimmalla tavalla, 'Eco', vaihteisto irrottaa moottorin tehokkuuden lisäämiseksi. Lopuksi jarrujärjestelmä on noin jäähdytetyt levyt suurempi, 360 mm sekä akselit ja männät edessä.

Mercedes E43 AMG 4Matic

Mercedes E43 AMG 4Matic, suunnittelukorkeus

molemmat tyylikäs elin ja sisätilojen Mercedes E43 AMG hoidon 4Matic lisätä urheilu muoti ", jotka osoittavat lyhennettä AMG. Edessä, jossa kolme aukkoa moottorin jäähdytykseen ja kirkas kromi ja musta ritilälle ja muista kiinnostavista ulkopuolella. 19 tuuman pyörät (Vapaaehtoinen 20) merkitsevät profiilikuva, kuten diffuusorin, pakokaasun myyntipisteistä ja takaspoileri Urheilumaailman takana Saksan sedan.

että sisusta, ole pulaa urheilu ja laatu yksityiskohdat, kuten urheilu nahka istuimet, parannettu sivuttainen tuki (AMG valinnainen paikkaa), yksinomainen polkimet, punainen ompelemalla Sitä vastoin ohjauspyörän, monitoiminen 4,5 tuuman näyttö, suunnittelu ruutulippu nopeusmittarin ja pitkä ja niin ainutlaatuinen.

Mercedes E43 AMG 4Matic Se esitellään New York kansainvälisessä autonäyttelyssä joka tapahtuu maaliskuussa. Ei tulevat myyntiin, kyllä, kunnes kuukausi syyskuu.

Mercedes E43 AMG 4Matic

Saatat myös olla kiinnostunut

Mercedes E Class 2016, valokuvia ja lopulliset tekniset tiedot

C43 AMG Mercedes-Benz 4Matic Coupe, yksi sportiest C-luokka