Osto-opas: pieni monocab Diesel

Osto-opas: pieni monocab DieselOsto-opas: pieni monocab DieselOsto-opas: pieni monocab DieselOsto-opas: pieni monocab Diesel

On pienempiä, alle neljä metriä pitkä, kuten Suzukin Splash ja Opel Agila (3,74 m) tai tulokkaita VAG ryhmän, Seat Mii, Skoda ja Volkswagen Kaupunki Up¡ (3,56 m ). Segmentti autoja kehitetty sopimaan kaupunkia lähes ainutlaatuinen, mutta muodot monovolumen antaa erinomaisen viihtyvyyteen, jolla on niukka runko, mutta mukava neljän päälavalla. Mutta kuka haluaa Pikkubussi muodossa monipuolisuus, lisää sisätiloja ja tavaratilaa ja laajentaa valikoimaa enemmän mahdollisuuksia, vedoten suurempi itsevarmuus tiellä ja moottoriajoneuvojen mahdollisuuksia ilman luopumista sisältöä koko, seuraavassa vaiheessa markkinoiden löydät enemmän mahdollisuuksia.

luokka joka on osoittanut puomin viime aikoina, ja vinkkejä lisäkasvun uusia merkkejä etsivät siivu kakusta. tila-B, kanssa pituus keskuudessa 4,05 ja 4,10 m pitkä, josta erottuu selkeästi vain Meriva joiden koko lähempänä että Astra Corsa huolimatta käyttäen alustaa jälkimmäisen. Koska loput ovat itse mittasuhteet ulkoinen suurimmista hyödyllisyys, että vain selvästi yli korkeus (noin 8 ylimääräistä cm).

Tämä johtaa käyttökelpoisempia sisustus, joiden leveys lähes tarjoaa kompaktin viisiovinen, selvästi parempi korkeus, korkeampi ajoasento. Ei sekä pituus- tila, joka useimmissa tapauksissa on vieläkin alhaisempi onttojen polven matkustajien takana, koska ne tekevät kasvaa volumenal runko ja joustavampia mahdollisuuksia hyödyntäminen. Kaikki tekevät ratkaisut aseta takatilan, antaa enemmän tilavuutta boot tai takaistuimet tarpeen, jossa paikkaa pituussuunnassa liikkuva, joka voidaan taittaa heidän selkänsä tai kokonaan, puolikkaat, piilossa volyymit lattian alla ja ylempi lokerot, jotka on helppo poistaa tarttumaan korkea kentällä.

Dieselmallit ovat halutuimmista ja kaikissa, variantti löytyi noin 90 CV liittyy täydellisesti hänen filosofiansa. Ja hinnat 14.000 euroa, ja mahdollisuus voitto joka tapauksessa alennukset Pive suunnitelma.

C3 Picasso 1.6 HDi / 90

Citroën C3 PicassoHinta alkaen 17260 euroa

Moottori: 1.6 92 hp

Kulutus: 4,2 l / 100 km

Porter: 430-560 litraa

Faces lopullisen jakson päästyään markkinoille vuonna 2008, läpikäyneet restyling vuosi sitten päivittää kuvan ja laajentaa mahdollisuuksia laitteita. se on neljä moottoria, kaksi HDi (92 ja 115 hv) ja kaksi VTi bensiini (95 ja 120 hv), joka yhdistää eri lähtötasot. tulos erittäin mukava, jossa ääliö erittäin pehmeä suspensiot, liikkuva ketteryyttä city ja ripeästi pääteiden on kapeampi erittäin mutkaisia ​​polkuja.

takapenkki Se on siirrettävissä 14 cm pitkittäin, jolloin voit lisätä kapasiteettia joillekin ja mielenkiintoisia 430 litraa, 560.

hyväksi: Ajomukavuus ja modulaarisuus runko.

laskuri: Body rulla ja pitämällä etuistuimet.

Fiat 500L 1,3 Multijet / 85

fiat 500LHinta alkaen 17.000 euroa

Moottori: 1.3 85 hp

Kulutus: 4,5 l / 100 km

Porter: 410-505 litraa

Ei ole mitään tekemistä 500L 500, malli, joka seisoo juuri päinvastoin, pyytämällä sisällä leveä hedelmä siipimallit tätä tarkoitusta varten, tarjoavat suuri viihtyvyyteen ja suurten volyymien runko. Lisäksi paljon tilaa, se osoittaa suuria annoksia monipuolisuus kokoonpano, jossa on pituussuunnassa liukuva selkänojat, ja mahdollisuus jakamalla se kahteen epäsymmetrinen puolikkaat määrittää useita mahdollisuuksia tilaa, käyttöön perustuvat haluamme antaa siirtymät, priorisointia kuorman tai asuttavuuden. Asianmukaista käyttäytymistä, jota ei ole esitetty kovin tarkka kaarreajo, jossa korostuvat rulla ja rajoitettu ketteryyttä toisia kilpailijoita.

hyväksiModulaarisuus runko ja livability.

laskuri: Ohjauksen tuntuu pienellä nopeudella. Sisätilojen melutaso.

Ford B-Max 1.6 TDCi / 95
Ford B-MaxHinta alkaen 18350 euroa

Moottori: 1.6 95 hp

Kulutus: 4,0 l / 100km

Porter: 370 litraa

On Fiesta alusta, Ford on kehittänyt alkuperäisen MPV muodossa apuohjelma. toimintamalli, joka tuo tunnusmerkki Liukuva takaovet järjestelmä, joita se sallii valtava aukko on yli metrin leveä, koska tällöin ei olisi keskeinen pilari, päästä takaistuimilla mahdollisimman mukavasti ja vaivattomasti, ajo takaistuimet helposti jakamaan kuormaa. Harkittavaksi suurempi ponnistus käsittely on kaksi liukuovea sisältä koska sen paino. Lisäksi B-Max edustaa tehokkuuden osoittaisi kehys tie, jossa on erittäin tarkka ohjaus tuntuu ja kiinteä kulutuspinnan käyrä.

hyväksi: Helppo pääsy operaattorin ja käyttäytymistä.

laskuri: Hallita monimutkaisia ​​liukuovet sisäpuolelta. Joustavuus muihin kilpailijoihin.

Hyundai ix20 1,4 CRDi / 90
Hyundai ix20Hinta alkaen 17740 euroa

Moottori: 1.4 90 hp

Kulutus: 4,5 l / 100 km

Porter: 470-565 litraa

Katoamisen jälkeen Matrix, Hyundai ei ollut sen vaihteluväli markkina tahansa minibussilla. Kun ix20 toipuu tässä muodossa, jakaa alustan käytetty Kia Venga, erikoistuneempia tässä muodossa. kanssa 4,10 m pituus, tee maksimi sisätilat, tarjota todella tilava, suhteessa paras ruumiin koon hänen kaksoisolento, Kia Venga. Se on linjassa edustajien tämän kategorian joustavuus, ovat liikuteltavissa takaistuimet pituussuunnassa 14 cm yksitellen kahtia, sama kuin silloin, kun selkänojat käännetään.

hyväksi: Tilankäyttö ja vartalon tilavuus.

laskuri: Koruton ja hidasta takaisinperinnästä Motor.

Tulevat Kia 1,6 CRDi / 116

Kia VengaHinta alkaen 19606 euroa

Moottori: 1.6 116 hv

Kulutus: 4,4 l / 100km

Porter: 470-565 litraa

Kia todella on kaksi suceptibles autolle kuuluu tähän ryhmään, jossa uudelleenkäynnistyksen sielu, nyt sen toisen sukupolven. Mutta tätä rennompi ja nuorekas muotoilu ja MPV linja vähäisempi, eikä tarjoaa tavallista sisätilojen joustavuutta tässä segmentissä. Jos vastaat kaikkiin näihin olosuhteissa tulla, lisäksi suunnittelu eriytetty sisustus ja ulkoisen kuvan nykyisen muotokieli tuotemerkin, joka selvästi erottaa twin malli Hyundai tarjoaa erilaisia ​​moottoreita porrastettu eri tavalla. Se koostuu variantin 90 hv bensiini, sisään dieseli On kaksi vaihtoehtoa 1,6 115 ja 128 hv, no moottori tarjoaa 90 hv 1,4. Se erottuu ix20 erinomaisen sisäkäyttöön selkänojaa siirrettävissä vuonna puoli pituussuunnassa.

hyväksi: Ajomukavuus ja modulaarisuus runko.

laskuri: Body rulla ja pitämällä etuistuimet.

Nissan Note 1.5 DCI / 90

Nissan NoteHinta alkaen 16.000 euroa

Moottori: 1.5 90 hp

Kulutus: 3,6 l / 100km

Porter: 325 litraa

toisen sukupolven Nissan Note, moderni kuva, joka on myös siirretty sisusta yksinkertainen ja toimiva, jossa instrumenttien mukana LEDit edistää tehokkaampaa ajamista. takapenkki liikkuu pitkittäin ja selkänojat käännetään puolitiehen. runko, olematta erittäin suuri, tarjoukset hyvin säännöllinen muodot, jonka hansikaslokerossa lattian alle 42 litraa pitää piilossa näkyvistä kokkareita. astua tukijärjestelmät ajo epätavallinen tässä segmentissä Kaistavahtijärjestelmä tai lähellä lateraalisen ajoneuvon kamerat ohjata ympäristöä kehon ohjailu tai Edistykselliset liitännät järjestelmä. sisään dieseli Tämä versio vain tarjoukset 1,5 dCi 92 hv, alhainen virrankulutus ja erinomainen kosketus.

hyväksiTeknisten järjestelmien ajo tukea ja liitettävyys. Käyttäytymistä.

laskuri: Kuiva jousitus. Harvat laitteet vaihtoehtoja.

Opel Meriva 1,3 CDTi / 95

Opel MerivaHinta alkaen 19,065 euroa

Moottori: 1.3 95 hp

Kulutus: 4,5 l / 100 km

Porter: 395-460 litraa

Kuten B-max, Meriva tarjoaa järjestelmän oven avaus merkintä hänen persoonallisuutensa, tässä tapauksessa vastoin etuovet auki. suosia paremmin sisätilaan pääsemiseksi, vaikka johto sisällä on hieman vähemmän mukava kuin perinteisiä. Istuimien pitkittäinen riippumaton sääntely ja kaltevuus selkänojien, Se tekee helpoksi omaksua mukavaan asentoon tai asettaa takaistuimet tarpeiden mukaan jokaista hetkeä. Se on suurin luokka, jossa on 4,30 m pitkä, joka näkyy sisätilojen sen kaikissa ulottuvuuksissa. Tie on mukavampaa kuin tehokas, jossa kolme vaihetta valtaa variantteja dieseli: 95 hv 1,3 ja 1,6 110 ja 136 hv.

hyväksi

laskuri: Avaaminen ja sulkeminen takaovia sisäpuolelta.