2015 Hyundai Veloster saapuu

2015 Hyundai Veloster saapuu2015 Hyundai Veloster saapuu2015 Hyundai Veloster saapuu2015 Hyundai Veloster saapuu

Se on ollut lähes neljä vuotta sitten Hyundai Veloster empezase myydä Espanjassa, looginen aikaa tähän nyt päivityksen sekä suunnittelun ja suhteessa käytettävissä olevilla laitteilla.

Ainutlaatuinen coupe Korean brändi, joka on kaksi ovea matkustajan puolella ja vain yksi kuljettajan puolella, Hän on saanut joitakin muutoksia kuvan. Sen rungossa siinä korostetaan sisällyttämisen uusi etusäleikkö, Sen lisäksi, että uudet renkaat tai xenon ajovalot.

Sisällä ne sisällytetään laadukkaampia materiaaleja voittaa läsnä, vaikka yleisesti suunnittelussa vain näyttää järkyttynyt. Juuri Turbo versio 186 CV, jossa keskitytään enemmän uutisia, korostaen sisällyttäminen joitakin uusia istuimet tyyppi "ämpäri", rei'itetty nahka ohjauspyörä, uusia instrumentointi ja järjestelmänFlex Steer " ja suunta (kolme tilaa avun), sekä kyky muokata sisustus uusi sisäväriin jäljempänä Orange.

Uusi dual-kytkin

Veloster Turbo ylläpitää tuttu kuusivaihteinen käsivalintainen vaihteisto, mutta nyt voit myös pyytää uusi automaattinen kahden kytkimen DCT -vaatemerkille 7, kehittyneempiä kuin kuuden nopeus DCT joka on vielä käytettävissä Veloster GDI 140 hv. Tämä voi myös manuaalista.

Uuden Muutos 7 DCT versio Turbo tarjoukset eri käyttötapaa. D toiminta on täysin automaattinen, kun kuljettaja ei kosketa nokat, mutta jos käytät niitä menee manuaaliseen tilaan muutaman sekunnin. Jos menet D Sport, voi muuttaa yhden tai kaksi vaihdetta alaspäin heti, riippuen vauhtia, että teemme. Sitten koskematta nokka toimii automaattikäyttötilassa urheilu hallinta; mutta jos me päätämme käyttää nokat menee vastata täysin manuaalinen ja ei palaa automaattisesti, jos et laita takaisin vipua D.

Veloster Turbo 186 CV 7 DCT menee 0 TO100 km / h vain yli 8 sekuntia, mutta sen huippunopeus on yli 215 km / h, ilmoittamalla Yhdistetty kulutus 7,1 l / 100km. Tällä hetkellä ei ole lopullisia hintoja 2015 Veloster alue, mutta Hyundai olemme osoittaneet, että Turbo variantti varustettu Se voisi olla noin 32000 euroa.