Jaguar XF Sportbrake 2017: Kaikki kuvat ja tiedot

Uusi Jaguar XF SportbrakeUusi Jaguar XF SportbrakeUusi Jaguar XF SportbrakeUusi Jaguar XF Sportbrake

Maailman ykkönen tennispelaaja, Andy Murray on saanut paljastaa uusi Jaguar XF Sportbrake 2017. Jaguarin tuttu saamassa uudistetun sisätilojen tilavuus ja tavaratilaan, säilyttäen samat mitat kuin edeltäjänsä. uusi Jaguar XF Sportbrake osuma markkinoille viisi moottoreita, joista neljä on dieseli ja bensiini, Se on sen perushinta 45600 €.

uusi Jaguar XF Sportbrake 2017 Se on houkutteleva tuttu elin. Sen Jaguar haluaa tarjota auto, joka mukava matkustaa pitkiä matkoja uhraamatta urheilullisuutta että kohta, jonka Englanti brändin. Voit tehdä tämän, Jaguar on katsonut aiheelliseksi sisällyttää itsetasoittuva ilmajousitus takana kaikissa versioissa, varmistaa hyvä ja tasapainoinen ajodynamiikkaa kuormasta riippumatta. Tähän meidän on lisättävä painojakauma, että noin 50:50, mukaan British tuotemerkin.

Jaguar XF Sportbrake 2017Yksi vahvuuksista Jaguar XF Sportbrake 2017 on sisätilat. Vaikka mittaus kuusi millimetriä pienempi kuin sen edeltäjä (yhteensä 4,95 metriä pitkä), Akseliväli on jatkettu 51 millimetriä, joka mahdollistaa saada tilaa takana ja on kantavuus 565 litraa paikkaa. Lisäksi uusi panoraamakattoterassilla Se päästää enemmän valoa sisään, mutta jättää enemmän tilaa takapenkin korkeutta.

Jaguar XF Sportbrake 2017: Extra kohokohtia

Jos laitteet Jaguar XF Sportbrake 2017 emme usko tarpeeksi voi aina lisätä joitakin sen merkittävimpiä valintoja. Jos haluamme matkustaa lisämukavuutta ja turvallisuutta, on mahdollista saada neliveto ja Määritettävissä Dynamics järjestelmä, jonka avulla kuljettaja voi säätää mieleisekseen ohjaus, kaasu ja siirto. Tähän on lisättävä Adaptive Dynamics, joka perustettiin suspension yksityiskohtaisesti.

Lisäksi voimme lisätä turvajärjestelmä, joka analysoi eleitä kuljettajan väsymyksen merkkejä ja varoittaa häntä, että hän tarvitsee tauon ja ranneke, joka toimii avaimena avata ja käynnistää auton, keskittyi kuljettajille, jotka haluavat pelata urheilua ja pelkää menettää autonsa avaimet.

Jaguar XF Sportbrake 2017Jaguar XF Sportbrake 2017: moottorit

Kuten olemme jo todenneet, Jaguar XF Sportbrake 2017 piirteet neljä vaihtoehtoa Diesel ja yksi bensiini. Niistä dieselmalleissa, löydämme powertrains 160 hv (Kun manuaalinen tai automaattinen siirto ja takaveto) 180 hv ja 200 hv (Molemmat automaattinen siirto ja neliveto vaihtoehto ensimmäisen sarjan ja sen tehokkain versio) ja V6 300 hv (takaveto ja automaattinen siirto).

Kuten hänen bensiinimalleista. Jaguar XF Sportbrake on potkurin 250 hv takaveto ja automaattinen voimansiirto, jossa on enintään kiihtyvyys 241 km / h ja saavuttaa 100 km / h pysähdyksissä 7,1 sekuntia.

Saatat myös olla kiinnostunut

- Jaguar F-Pace 2018: enemmän tehoa ja vähemmän kulutusta varten Englanti SUV. Mitä yritimme!

- Jaguar XE SV Project 8: Jaguar n historian loppua

- Alfa Giulia vastaan ​​Audi A4, BMW 3-sarja, Jaguar XE, Lexus IS ja Mercedes C-luokka