Peugeot 108 Allure, jossa kaikki laitteet

Peugeot 108 Allure, jossa kaikki laitteet

Banner Peugeot Peugeot 108 Allure Se on nyt saatavilla markkinoilla; auton pienillä kirjaimilla kaupunki hankkimat korkein tulevan vaihteluvälin, aiemmin saatavilla vain Peugeot 108 Top! avoauto elin.

Tämä viisiovinen voittaa sen vakiovarusteena sumuvaloihin, The lämmitettävät peilit, ohjauspyörän kolmen varren muotoilu (mela jos liittyy automaattinen siirto), pinnat ja kromi aksentti 15 tuuman pyörät.

Peugeot 108 viehättää Lisäksi se tarjoaa kuljettajalle turvautumaan Aktiivinen Kaupunki Brake (Hätäjarrutuksen).

moottorit Ne ovat saatavilla Allure viimeistely ovat bensiini 1,0 VTi 68 hv -pariutuneet automaattivaihteiston viisi nopeudet ETG5- ja toinen bensiinin PureTech 1,2 82 hv, Saatavana viisi vaihteinen manuaalivaihteisto.

Hinta Peugeot 108 Allure osittain 10450 euroa kaikkien alennusten markkinoilla (Pive ja myynninedistämiseen tuotemerkki).

Tämän kehityksen, tämä yläpää päättyminen ja me löytyy kaikki korimallit ja versiot Peugeot 108, mukaan lukien uusimmat erikoisversiot että tuotemerkki on käynnistetty kunnianosoitus tennismaailmaan, Peugeot laji, joka yleensä tarjoaa sponsorointi. Kun kyseessä on Peugeot 108 Open, myös Allure viimeistely ja tarjotaan viisiovinen korimallit ja vaihtovelkakirjalainan. Lähtöhinta tällöin nousee 13200 euroa.

Toinen uudempi ja tennis liittyvä kysymys on Peugeot 108 Roland Garros Edition, katsomaan tunnettu ranskalainen turnaukseen ja joissa liittyvä PureTech bensiinimoottori 82 hv. Totesi sen esteettisyys, saatavana mustana tai valkoisen värin ja yksityiskohdat oranssi, koska kotelon ulkopeilin. Mutta vain sen voi tilata Britanniassa ja hintaan 17284 euroa muutos euroissa.