Seat Ibiza 2015: tehokkaampaa, teknologian ja henkilöstön

Seat Ibiza 2015Seat Ibiza 2015Seat Ibiza 2015Seat Ibiza 2015

suuri myynti Istuimen vieressä Leon, kuuluisa ja suosittu Ibiza, uusiutuu 2015 johon on lisätty useita uusia ominaisuuksia, jotka antavat entistä houkuttelevampaa, jos mahdollista. tämä Ibiza päivitys Se kantaesityksiä Barcelonan autonäyttelyssä on epäilemättä yksi tähdistä tämän auto näyttää.

Ensimmäinen yksiköt Seat Ibiza 2015 Ne ovat saatavilla espanjaksi jälleenmyyjien loppukesällä. Onko tämä viimeinen päivitys Ibiza ennen odotettua viidennen sukupolven? Kaikki viittaa siihen, kyllä. Samalla tämä aito 'bestseller' ensimmäinen vedon laajin liitettävyys, hyväksymällä viimeisintä Easy Connect multimediajärjestelmät, jotka mahdollistavat nopeuttaa selailua, tarkkoja ja korkeamman resoluution grafiikkaa, sekä Täysi integraatio ja liitäntä kaikenlaisia ​​Android ja Applen älypuhelimet kiitos Linkki Mirror uusin versio järjestelmän.

ulkomuodon Seat Ibiza 2015 Se on edelleen lähes mitään merkittäviä muutoksia, hieman muutettu muodot ajovalot päiväajovalot LED tyyppi sekä tarjotaan metalliseos of 16 ja 17 tuumaa Uusi lakiehdotus. Omalta kehon laskee kaksi uutta väriä: Blue Moon ja punainen Chilessä.

lisää muokkausta

sisällä Ibiza 2015 kyllä ​​se on ottaa enemmän merkittäviä muutoksia, ja uudistaa kojetaulun, keskikonsoli ja joitakin muita elementtejä kojelautaan. vaihtoehdot personointi valitessaan värejä ja materiaaleja sisätilojen se kasvaa tarjolla ansiosta käyttöön uusia väri Pakkauksissa, joka yhdistää elementtejä eri värejä sisusta sovittaa hyvin tiettyihin osiin ulkopuoli (Tietyt renkaita, esimerkiksi tullaan tarjotaan kaksisävyinen sisustus).

Seat Ibiza 2015

tehokkuutta

mekaaninen alue Seat Ibiza 2015 Se on jo sovitettu pakokaasunpuhdistusjärjestelmän standardi euro 6. Uutuutena on tervetullut tarjoamaan bensiini Uuden moottorin Kolme sylinteri 1,0 joiden teho 75 CV (Atmospheric versio) ja 95 ja 110 hv (Versioissa Turboahdettu TSI). Tehokasta versio 1,0 TSI Ecomotive 95 hv, tiukka tasoja kulutuksesta ja päästöistä julkistetaan 4,2 l / 100 km ja 94 g / km CO2, vastaavasti. Toinen mielenkiintoinen moottori ja joka aiemmin tunnettiin nimellä tetracilíndrico 1,4 ACT 150 hv, älykäs järjestelmä sylinteri deaktivointi, tuo enemmän nykyaikaa ja tehokkuutta, kiitos vain 4,7 l / 100 km yhdistetyn kulutuksen hyväksytty.

tarjonnan dieseli, Ibiza 2015 vastaanottaa uusi 1,4 TDI 75 hv, jolle Espanjan yritys ilmoittaa seospolttoainetta kulutus oli vain 3,4 l / 100 km ja päästö taso 88 g CO2 / km. Diesel muita versioita 90 ja 105 hv missään tapauksessa ylittää 3,8 l / 100km keskikulutuksen. Tarjota entistä enemmän tehokkuutta kaikkia Ibiza uusittu, kaikki versiot, onko bensiini tai diesel, anna Start / Stop-start-järjestelmä ja automaattinen moottorin sammutus.

Alusta ja turvallisuus

Ibiza 2015 Se sattuu olemaan uuden käyttöjärjestelmän parametrit ohjaustehostin ja jousitus, uudella säätö iskunvaimentimet ja tangot. Dynaaminen ajo järjestelmä Istuin Drive Profile, kaksi käyttötilaa -Comfort tai Sport- voi vaihdella vaimennus säätämällä kunkin johtimen.

Uusista turvajärjestelmät ja ajo avustajat, Ibiza 2015 ovat läpäisseet detektori väsymystä ja väsymys, toisaalta, ja toisaalta, Automaattinen jarrujärjestelmä multicolisión, jarrutus ja automaattisesti hidastaa auto-onnettomuuden jälkeen, jotta purkaa jäljellä liike-energia.