Uusi Hyundai i30, nyt uusi versio turbo 186 hv

Uusi Hyundai i30Uusi Hyundai i30Uusi Hyundai i30Uusi Hyundai i30

Yksi myydyin Hyundai tänään, i30 (on toiseksi myydyin malli Espanjassa Hyundai ix35 takana), päivitetään ensi maaliskuussa, jolloin sen toisen sukupolven vastaanottamaan ensimmäisen kasvojenkohotuksen. Esteettisesti emme löytää monia muutoksia: tärkeimmät ovat etusäleikkö kanssa uusi kuusikulmainen säleikkö, ja metalliseos, niiden koot 16 ja 17 tuumaa on uusittu. Elin vastaanottaa myös Kolme uutta väriä: Valkoinen 'Polar' oranssi 'Caramel' ja musta 'Jet'.

Kolme versiota Hyundai i30 -Viisi ovi, kolmiovinen sekä perehdytään kehitystä mekaaninen osio. Kaikki moottorit noudattaa nyt saasteidenpoistolaitteistot määräyksiä Euro6, kanssa tehojen välillä 90 ja 186 hv. sisään dieseli, lähettää neljä voimanlähteitä A 1,4 90 hp ja 1,6 110 ja 136 hv, tulisi paremmin ennätys kulutus 3,6 l / 100 km ja 94 g / km CO2 päästöistä.

Uusi Hyundai i30 Turbo

Alueella bensiinimoottorit Löysimme suurimmat muutokset. Perus mekaniikka 1,4 litraa, tämä on täysin uusi, kevyempiä ja tehokkaampia ja nyt 100 hp teho, kun moottori 1,6 litraa valtiot 120 hv. Kaikki nämä mekaniikka ovat sää, kanssa järjestelmä Seis & go " ja laturi hallintajärjestelmä (AMS), varataan merkki turbo uuden version, joka liittyy tähän 'restyling'.

Uuden Hyundai i30 myöskään menetä nimittäminen viiden vuoden takuu tarjoamia eteläkorealainen tuotemerkin mallejaan. Teknisesti ottaen päivitetty i30 sisältyy varoitusjärjestelmä parkkipaikka exit kaksoisksenonvalot tai parantamiseen tehtäviä pysäköintijärjestelmä.

Uusi Hyundai i30 Turbo

Uusi Turbo versio

uusia Hyundai i30 Turbo osalla 1.6 Moottori TGDI olemme jo tiesi Veloster Turbo ja samalla teholla ja samaa paria: 186 hv ja 27 mkg. Se liittyy myös uusi automaattinen dual kytkin seitsemän nopeus (Jolla korvataan aiempi siirtymä momentinmuuntimen kuusivaihteinen), siirto on saatavilla myös mekaanisia 1.6 Diesel vaihtoehtona. Kiihtyy 0-100 km / h 8 sekuntia ja saavuttaa 219 km / h.

Suunniteltu ja kehitetty tekniikoita päämaja Hyundai Rüsselsheim, Saksassa, ja kehitetään Nürburgring, Hyundai i30 Turbo mukana tulee myös selvästi erottuva joka antaa sille suurempi urheilullisuutta: Alkaen 18 tuuman pyörät, urheilualusta tai Erityisiä asetuksia suuntaan; läpi uusi etusäleikkö, punainen aksentti etu- ja takapuskurit, LE majakatD edessä ja kaksinkertainen pakoputken; asti urheilu etuistuimet, punainen aksentti ja urheilullinen välineitä ohjaamossa.