Uuden Mercedes SUV saapuvia: GLA, GLB, EQ …

SUV Mercedes: G saapuvienSUV Mercedes: G saapuvienSUV Mercedes: G saapuvienSUV Mercedes: G saapuvien

Viime Frankfurtin autonäyttelyssä hän soitti Show valtaa. Ja vakuutan teille, että he ovat onnistuneet. hänen Mercedes-AMG Project ONE Hän tuli yksi kaikkein ihaillut malleja huone, joka soitti myös keskustella tulevasta. Ja lähitulevaisuudessa. Ja mitä tulevaisuus. EQ, erilaisia ​​sähkö-mallit, Se on jo käynnissä ja Konsepti EQ lähtee jo selvää, että Mimbres ovat "valmiita" jotta tämä tuottelias alue nähdä valon. He lupaavat vähempää kuin Kymmenen integroitu tällä alueella lähivuosina autoja, joiden joukossa on ainakin kaksi muunnelmat kehon maastoauto: Kompakti ja muita suurikokoisia -Te alapuolisissa puhua niistä ... Okei, olemme alussa ensi vuosikymmenen ja vielä joitakin vuosia, mutta sillä välin, niiden "G" tavanomaisempaa Mercedes kokevat suuri evoluutio. Toca virittää nykyisissä tuotteissaan, päivitys arkkitehtuurit, Optimismi palauttaa myös ja ennen kaikkea tarjonnan lisääminen. Tänään ympäröi paitsi sen saksalaisten kilpailijoidensa, mutta tuotemerkkejä kuten Alfa Romeo tai Jaguar ja Land Rover, jotka jatkavat rikastuttaa tarjouksen. Ja niin paljon liikettä, mercedes Se on suuri suunnitelma lähivuosina. Nämä ovat SUV saapua lähivuosina.

Mercedes GLA. Touch selvittämisestä uudelta pohjalta

Seuraava Mercedes GLC, GLA kompakti SUV on toinen SUV myynti enemmän painoa markkinoilla, joilla se on läsnä, ja ensimmäinen Espanjan markkinoille. Sen syntyminen, on saamassa kannatusta omalla tuotemerkillään -asiakkailla Class A- ja erityisesti ulkopuolisten ansiosta monenlaisia ​​kokoonpanoja, joka tarjoaa myös suhteellisen yksinkertainen runko ja moottoreita, päästämällä Mercedes SUV hinnoilla, jotka kilpailukykyinen. vaikka uusittu ja parannettu -täällä olla testi viime malli-, sen täysin uuden sukupolven alkaa muotoutua varten ilmoittauduttava ja myydään 2019. Se ei ole, saati puhtaalta pöydältä, mutta tämä malli ja kaikki sen johdannaiset MERCEDES A-, CLA, linjan jne on tullut aika antaa, teollisesti katsoen iso askel eteenpäin, vapauttaa siis kokonaan uusi arkkitehtuuri, joka antaa enemmän leikkiä ja joustavuutta ja valikoima tehdessä erilaisia ​​versioita ja yhdistellä erilaisia ​​mekaanisia osia. joten, et näe suurta muutosta ulkomuoto jopa ihon alla, ota seuraava GLA MFA2 alustalla. lisää kepeys, lisää taistelu, korkeampi raideleveys, lisää ohjaamotilassa, määrä ja mekaaninen kuormitus. Vaikka lomakkeet säilyy continuistas ensi GLA myös volyymi voitot hankkia lisää läsnäolo SUV. Sisällä ympäristö se kiertää suunnittelu ja konsepti lähempänä luokan C ja E, runsaalla näyttöjä -optional- pääosassa laatikko tai kojelautaan kellot. Mutta GLA on enemmän yllätyksiä, eikä vain mekaanisesti. Vain muuttaa kohta ja nähdä.

Mercedes SUV tulevaisuusMercedes GLA Coupé. peer

BMW on jo opettanut hampaat X2, Jaguar on jo sen E-Pace valmis lentoonlähtöön, Audi menetä nimittämistä Q4... Mercedes ei ole halukas tieltä kilpailuun. GLA tulevaisuudesta ja samalla rivillä kuin GLC ja GLE, kompakti coupe määrittävät paljon lihasvoimaa ja dynaaminen siluetti joka, kyllä, ohjaa huomiota sisätilojen kapasiteettia. Ei ole odotettavissa, vaikka tiettyä viritys eikä valikoima parhaita moottorit GLA alue, jossa muuten uutisia eteenpäin. Vaikka on vielä synergiaa Renault Diesel pieni, GLA tulee olemaan oma moottori kantaesitys luokan E, nykyaikaisen ja tehokkaan 2.0 litraa sopeutuneet täydellisesti yhdenmukaistaa alustojen poikittaiseen moottori ja toimivalta 150-190 CV, kun taas bensiinin taukoja me vain hiukkassuodatin tunnettuihin moottoreihin, mutta myös purettu yksi 2,0 litraa uuden sukupolven alunperin suunniteltu käyttämään 48 voltin teknologiaa.

Mercedes GLB A GLA seitsemän?

Periaatteessa kyllä, mutta omissa nimissään. Se mittaa noin 4,55 metriä pitkä, mutta ei "syötäköön" GLC, paljon vähemmän. Se on seitsemäs variantti johdettu MFA2 alustan olemme kertoneet teille, kantaesityksensä GLA, erityisesti sen maksimi ilmaisu kolmiulotteisesti puhumista. Enemmän toimintoja verrattuna GLA paitsi tuloksena on korkeampaa kokonaismäärää, mutta selvästi suurempi kapasiteetti, laskenta, riippuen versio, jossa kolmasosa rivin istuimet. versioita odotetaan myös enemmän "maastossa" GLA "atomisoituina" suspensioita ja pyörät liittyvät erityiset veto- 4Matic ja elektroniikka määritelty tila ajaminen maastossa takuu.

Mercedes GLC, takaisin viimeiseen ruuvin

Vaikka Mercedes GLC eivät eivät kehity kannalta suunnittelu, laitteiden ja moottoreiden, vasta ensi vuosikymmenellä, kun he kokevat Sukupolvenvaihdos "oikeaa". Ja se slipstream nykyisin tärkein Mercedes malliin, C-sarjan W206- sukupolven. hyppää molemmilla mallien MRA2 modulaarinen arkkitehtuuri, kehittää nykyistä MRA -Real Wheel Arquitecture- tuo paitsi uusien materiaalien tai vähemmän painoa, mutta myös joustavammin sovittaa yhteen eri käyttövoimateknologiat, mukaan lukien plug-in hybridit jopa 200 km autonomian he jättävät pelivaraa täysin sähköllä EQ tulevaisuudessa. Käännä myös AMG V8 parantunut, vaikka näiden kahden ääripään s, suuri näkyvyys nelisylinterinen moottorit bensiinin ja dieselin, ilman puuttuu nimittämistä tai uusi 6-sylinterinen TÄSTÄ sinulla on kaikki tieto uuden moottorin perheen tai Mercedes- julkaisemattomia välityksellä.

Mercedes SUV EQ tulevaisuudessaEQ alue SUV, "toiset" G

Perustuvat EQ Concept, SUV on ensimmäinen EQ hypätä-start. käyttämällä pari sähkömoottoreiden, yksi per akseli, Se tarjoaa kaikki neliveto saatavilla eri ajotilaa vaihtelevat, lisäksi muita parametreja, jakelun molempien moottorien pakottaa lähetetään jokaisen junan, joka voidaan saavuttaa paitsi hyvää suorituskykyä ja ketteryyttä tiellä, mutta myös korkea tractability monimutkaisia ​​pintoja tai tarvittaessa off-road kappaleita. no, ei uusia malleja tulee erittäin erikoistuneen vakavista seikkailuja, mutta tuo monipuolisuutta käytön suhteen kapakoissa elinten johdettu. He käyttävät litium-ioni uuden sukupolven lähes viiteensataan kilometrin autonomiaa. Huhutaan, että lähtöhinta hieman Edellä 40000 euroa. Myöhemmin, EQ-E SUV The GLE samassa suhteessa näyttää toisen moottorin ja akku ovat saatavilla tämän uuden sarjan.

Saatat myös olla kiinnostunut:

Paras SUV Salon Frankfurtissa ostaa ja

"Muut" uusi Mercedes 2020

Roadbook VW kunnes 2022