Tämä on seuraava Audi A8 saapuu tänä vuonna

Audi A8 2017 suunniteltu Kiinassa ja muualla maailmassaAudi A8 2017 suunniteltu Kiinassa ja muualla maailmassaAudi A8 2017 suunniteltu Kiinassa ja muualla maailmassaAudi A8 2017 suunniteltu Kiinassa ja muualla maailmassa

Meidän täytyy nähdä puskurit, säleikkö ja ajovalot tulevaisuus Audi A8, joten näytämme virkistys Tietokoneen tekemät asiantuntijamme, mutta Audi on jättänyt meidät nähdä ja koskettaa niiden sisällä: kehyksen Sen tavoitteena on lisätä mukavuutta uusiin korkeuksiin. Tietenkin sen ASF tekniikka (alkaen "Audi Space Frame"), Yhdistelmä levyt, palkit ja solmut, vaikka täysin uudistettu. Ja oletamme, että päälinjat Audi Prologue käsite, joka merkitsee päälinjat suunnittelun.

Sisällä Audi Prologue Concept, joka ennakoi sisätilojen Audi A8

Audi A8: Call Me monimateriaali-

Kaikki on valmis antamaan alku -painiketta Neckarsulm kasvi (Saksa), jossa se tapahtuu uudelleen Audi A8, neljännen sukupolven, joka saavuttaa asiakkaita kesän jälkeen.

Siellä vieressä alasti elinten Audi A8, materiaali asiantuntijat ja Audi kevyt rakenne ovat selitti meille, miten uusi auto on niin mullistava, että Niillä on ollut rakentaa uuden Body Shop, jättimäinen uusi rakennus, jossa ne ovat samanaikaisesti Robotit 500 ja 500 toimijoiden. Audi A8 on edelleen alumiini, mutta muodollinen kysymys: 58 prosenttia painosta runko on alumiinia A8. Ja loput? Jos B-pilari ja teräksen sijoitetaan Audi A8 kolmannen nykysukupolven parantamiseksi puolelle iskunkestävyyttä, neljännen sukupolven A8 Se vie 40 prosenttia teräksen. Kanssa Audi R8 urheiluelämyksiä, ymmärtää mahdollisuudet hiilikuitua ja tämä on kolmas materiaali tulee osa rungon Audi A8.

Teräs ja edustaa 40 prosenttia painosta Audi A8, alumiini jalansijaa

Vähemmistö, vain 2,7 kiloa, hiilikuitu saavuttaa suuren joukon paneelin erottaa tavaratilan kansi ja joka on samaa kappaletta kuin takaosan lokeron. Neljäs on magnesium, jossa sitä käytetään klassisen pala vastaa kiinnittämiseksi torneineen suspension, kuten alalla on kilpa-autoja. Loputtomiin kuulimme, että tärkeintä on sijoittaa oikea materiaali oikeaan paikkaan.

Audi A8, uusi vertailutaso mukavasti

Audi haluavat saada mukavuutta koskaan nähnyt. He uskovat, että Se on nykyinen vaatimus asiakkaita. Se ei palvele hienostunut suspensioiden tai sijoittamalla eristeet, ennen sinun täytyy saada jäykempi rakenne mahdollista. Vasta sitten varmistaa, että pyörä ei saavuta toivottuja värähtelyjen elin ei ravista ja tuottaa ääniä, suspension todella toimii tarkka kulmat kuin suunniteltu. Tätä varten jäykkyys materiaalit on valittu, vaikka oli keksiä rakentamisen menetelmiä. Sanovat ovat saaneet, ja että tulevaisuudessa Audi A8 tulee olemaan 24 prosenttia jäykempi kuin nykyiset Audi A8, mutta määrittämättä arvoa.

Uudisrakentamisen menetelmät mahdollistavat anteliaampi ontto ovi

Sähköistys on myös mukavuutta

Älä ajattele ammunta ilman melua, tärinää, tyyni ... vanhanaikainen. Toistuvasti he muistutti meitä tarpeesta kehyksen telepäätelaitealaan paristojen ja suojella, koska kun tunnetaan sujuvuus sähköauto, sana mukavuus tulee toinen ulottuvuus. Audi A8 pyrkii hyödyntämään sitä, mutta ei paljastanut missä määrin. Voimme epäillä, nähtyään käsitteitä kuten Audi Q8 Sport Concept, joka esiteltiin Detroitin autonäyttelyssä. On tärkeää ajatella, että vaikka he eivät ole täsmennetty, mitä erityisiä malleja ovat näkyneet kaikki Opin kanssa Audi A8 siirtyy muihin osiin Audi. Tämä voi merkitä sitä, että tulevaisuudessa malleja kuten Q8, e-tron, tulevaisuuden A6 ja A7, esimerkiksi on paljon yhteistä, mitä olemme nähneet. Liimaamalla, ruuvaamalla, laserhitsaus, niitit, tablocked jne, peräti Neljätoista liittämismenetelmillä uudessa Audi A8, kokoelma tecnolgías joka jättää tavanomaiset hitsaukseen muita autoja marginaalinen. Ja kaiken tämän jälkeen, niin paljon vaivaa ja uusia materiaaleja, He myöntävät runko painavat 50 kiloa enemmän kuin ennen. Tämä voi tarkoittaa vain yhtä asiaa: Kuinka paljon mukavuutta ole saanut Audi A8, jos se on hyväksytty lihottaa!


Saatat myös olla kiinnostunut

Kaikki Audi henkilöautot ilmoituksia: SUV, sähkö ... ja lisää

Audi A6 2018: Uuden sukupolven noin