BMW M5 2018: ensimmäiset kuvat tulevasta jokapyöräveto M5 …

Ensimmäiset kuvat tulevasta BMW M5 2018 ... eniten petomaisten sedan.Ensimmäiset kuvat tulevasta BMW M5 2018 ... eniten petomaisten sedan.Ensimmäiset kuvat tulevasta BMW M5 2018 ... eniten petomaisten sedan.Ensimmäiset kuvat tulevasta BMW M5 2018 ... eniten petomaisten sedan.

Yksi innovaatioita, BMW näyttää meille tulevan Frankfurtin autonäyttelyssä on tulevaisuus BMW M5 kehitetty hiljattain 5-sarjan G30... mutta voimme jo nähdä, miten se tulee. Vuonna www.bmwblog.com ovat kirjoittaneet joitakin kuvia videon, joka on vuotanut kiinalainen verkkosivusto, jossa voi nähdä vain tapa tulee varmasti seuraava BMW M5.

Ensi silmäyksellä voidaan todeta, että uusi BMW M5 Se on paragolpes etuosa pohja tulpat suurempia ilmanvaihto muissa versioissa Series 5. Lisäksi, kuten on esitetty, säleet ominaiskäyrän "kaksinkertainen munuaisen" BWM Ne on maalattu mustaksi. paragolpes taka- Siinä esitellään uusi muotoilu, jonka ominaisuuksia parantavat urheilullisuutta M5, tehostettu kaksinkertainen pakoputki ja Keski-hajotin. Ja älä menetä huomaamaton spoileri on takaluukun. että näyttävät myös levennetty verrattuna muihin versioihin Series 5, ja myös Vanteet Ne ovat erityisiä. Lopputulos on urheilullinen ja tyylikkäästi hillitty, mutta älä mene halpaan.

BMW M5 2018 Frankfurtin autonäyttelyssäMuutama viikko sitten saimme tietää joitakin teknisiä ominaisuuksia tulevaisuuden M5 ... pelottavaa. Se on pysynyt V8 Twin Turbo 4.4, mutta teho on noussut jopa 600 hv (Aiemmin 560 hv). Myös voitot suhde päälle muutos, joka ei enää DKG kahden kytkimen, The ZF Steptronic momentinmuunnin 8 nopeus. Mutta silmiinpistävin on uusi lähetys.

Vaikka puristeja johtaa vastoin luonnosta ja historiasta M (ei sisällä SUV X5 ja X6) BMW Hän on antanut lähes pakollinen vaihe kehittämään uuden M5 AWD... koska se tapahtui "vanne" mercedes sen E AMG. Lyhyesti sanottuna, BMW ja mercedes He ovat lopettaneet käyttäen luonnon helmassa audi ja tässä tapauksessa RS6. Mutta varmasti lähetys olennainen M5 Se hyvin vastaan ​​enemmän pettynyt. BMW Se on kehittänyt siirto kolme tilaa käyttöjärjestelmä: kattava, integroitu takaveto urheilua ja! tässä tilassa irtoaa keskustasta ero, niin että M5 voisi toimia tavanomainen RWD. kanssa Aktiivinen tasauspyörästön ja 600 hv korostaa sen takapyörät, tulevaisuudessa M5 vaatii hyviä hermoja ja paljon asiantuntemusta täysi hyöty. Mutta riittää aktivoida 4WD-tilassa suunnata M5 raiteilleen.

Saatat myös olla kiinnostunut:

25 uutta BMW vuoteen 2021 asti

Testaamme uusimmat BMW M5

BMW X7 ja muut SUV