Lotus Elise S ja Evora GTE

Lotus Evora GTELotus Evora GTELotus Evora GTELotus Evora GTE

Kuten tavallista tärkein autoteollisuuden tapahtumien vuosi, Lotus on vuonna Frankfurtin autonäyttelyssä 2011 jalusta täynnä koruja. Alkaen Lotus Elise 2012, vastaanotetaan kohtalainen päivitys keskittyen mekaanisen, vaikka sen tuotanto sulkea. Vertauskuvallisimmista brittiläisen yrityksen liittyi Lotus Evora GTE, ja ralli variantti, vielä kehittymässä, vaatimukset: R GT.

Jo tiedossa on Lotus Evora GTE, erityinen muunnelma Englanti urheilun suunniteltu kaupan Aasian markkinoilla ja tuotannon enintään 25 yksikköä. Valtaisa menestys saavutettiin Kiinassa, kaikki mallit myytiin muutamassa viikossa, hän on johtanut brändin pohtimaan niiden laajamittaisen tuotannon. Siten, Lotus Evora GTE Sitä on myyty maailmanlaajuisesti, mukaan lukien Euroopan mantereella. Tämä variantti herää eloon ponneaineen 3.5l V6 ja 444 hv, johon se liittyy AMT peräkkäinen siirtyminen, ja alentaa sen paino tavanomaisen mallin 105 kiloa. Se on myös erottavia tekijöitä kuin ilmanohjain suurempi valu uusi lasku, baquets urheilu Recaro.

Omalta osaltaan Lotus Elise S sisältää uuden moottorin 1,8 dataa ei julkaista. Kuitenkin, valmistaja väittää on tehokkaampi mekaaninen mikä vähentää polttoaineen kulutusta ja CO2. Hyvyyttä, että on edelleen korostuu tapauksessa SPS-variantti liittyy uusi peräkkäinen vaihdelaatikko.