DS julkaisee sähkö- tai hybridiauto vuosittain

Sähkö- tai hybridi vuosittain DSSähkö- tai hybridi vuosittain DSSähkö- tai hybridi vuosittain DSSähkö- tai hybridi vuosittain DS

DS, The jako of ylellisyys of Citroën, Sen tarkoitus 2025 yli kolmasosassa malleista ehdottaa sen kantama jonkinlainen sähköistys; joko hybridi- tai sähköinen versio. Tämän saavuttamiseksi ne on tarkoitus esitellä ainakin yhden uuden mallin joka vuosi.

ensimmäinen saapua, suunniteltu kevät 2019, on hybridi- DS 7 Crossback E-jännittynyt. SUV 4,57 metriä pitkä, joka yhdistää lämmön ponneainetta 2.0 THP 200 hv, jossa on kaksi sähköllä 80 Kw (109 hv), joka yhdessä kulua ennen 300 HP ja 45.9 mkg. Yksi kaksi moottorit on sijoitettava poikittain muutoksen takana ja polttomoottori ja toinen sijoitetaan taakse. Siten, kun DS tapahtuu 5 Hybrid4, tulee AWD, on toistaiseksi ainoa versio alue hävittää sen. Myös työntyy ensi-ilta vaihdelaatikko 8-nopeuden automaattisesti EAT8, joka lupaa valtava harppaus sekä mukavuutta ja nopeutta siirtymät nopeudesta toiseen. Sen litium-ioni-akku 13 kWh avulla voit matkustaa noin 60 km puhtaasti sähköisessä tilassa.

Samaan aikaan ranskalainen yritys toimii DSV-02 kaavan E, jossa vaihteisto ja juoksupyörä ovat erilaisia ​​jokaisessa joukkue, ja DS prototyyppi E-jännittynyt, urheilullinen takaveto kaksi sähkömoottoria kehittää 402 hv sekä 250 km / h huippunopeus ja 310 km autonomian. Niiden kanssa on saada kokemusta ja kerätä tietoa tulevan tuotannon malleihin; kuten on yli jännite V 400 700 on jo käytetty kaavassa E.

Saatat myös olla kiinnostunut

DS 7 Crossback

DS E-jännittynyt