Kia Forte 2017, ja mekaanisen Technology Review

Kia Forte 2017Kia Forte 2017Kia Forte 2017Kia Forte 2017

Kia Forte 2017 vastaanottaa mallin päivitys Yleensä vähäisiä muutoksia restyling joka on nähty Detroitin autonäyttelyssä 2016 ja toimitukset aloitetaan ensimmäisellä neljänneksellä tänä vuonna.

tämän uuden Kia Forte korostaa sen suunnittelu jotain urheilullisemman edessä ja aggressiivinen kuin ennen, ja pitkänomainen optisella ryhmiä. Kaiken kaikkiaan melko muistuttaa uusittu Kia Optima. Takana se kulkee jotain vastaavaa, joskin huomaamattomasti uuden puskurin ja hajotin laskun joidenkin urheilu- väriaineita.

Kia Forte 2017, voit valita päättäminen tasot LX, S ja EX, niistä ensimmäinen perus, jonka jälkeen S, joka sisältää joitakin sen nahkaverhoilu päättyy, kun ohjauspyörää ja kevytmetallivanteet 16 tuumaa, päivällä LED-valot ja takaspoileri. varten Kia Forte EX, 17-tuuman pyörät ja kuumennettiin nahka istuimet lisätään.

Infotainment-järjestelmän voi liittyä Android Auto tai Apple carplay, joka sallii käyttää ominaisuuksia mobiili käyttöjärjestelmiä keskeisten Euroopan markkinoilla.

Moottori on siten valittu 2,0 GDI bensiini nelisylinterinen 173 hv teho, joka korvaa aiemmat 1,8 GDI-bensiinimoottori. Potkuri on kytketty käsivalintainen vaihteisto kuusivaihteinen, jossa mahdollisuus valita automaattivaihteisto, myös kuusi suhteita.

Saatat myös olla kiinnostunut

Kia Telluride Concept, prototyyppi Detroit

todellinen kulutus Kia autojen

Kia Niro, hybridi SUV