Hyundai Genesis Coupe 2014, urheilullisuus päivitetty

Hyundai Genesis Coupe 2014Hyundai Genesis Coupe 2014Hyundai Genesis Coupe 2014Hyundai Genesis Coupe 2014

Yksi houkuttelevin autot Hyundai myy Yhdysvallat, Genesis Coupe, Se päivitetään 2014. Sarja, kaikki versiot urheilullinen takaveto Tulette varustettu lämmitettävät peilit ja uudet etu- ja takasumuvalaisimet. tarjoamalla värivaihtoehtoa, Voit valita uuden viisi väriä: Santiago White, Ibiza Sininen Caspian Musta, Casablanca valkoinen ja Empire State Gray.

Hyundai Genesis Coupe 2014 laitteet Se luottaa aktiivinen vakionopeussäädin, multimediajärjestelmiä infotainment Koti Link ja Blue Link, törmäysvaroitus laitteen ja automaattisen ilmoituksen palveluja, Tiepalvelu ja hätätilanteissa onnettomuuden sattuessa.

Mekaanisesti Hyundai Genesis Coupe 2014 Ei uusia tuotteita ja jatkaa tarjottava Kaksi bensiinimoottorit: Tällä 2.0 neljä sylinteriä turboahdettu of 277 hv ja 37.93 MKG vääntöä ja 3,8 V6 352 hv ilmakehän ja 40.68 MKG vääntöä. Kuljettajat voivat valita kahdesta vaihteistot: kuusivaihteinen manuaali ja 8-nopeuksinen automaattivaihteisto momentinmuunnin. Siinä tapauksessa voit valita jälkimmäisen, omistajat 2014 Genesis Coupe on saatavilla kamerat sijoitetaan ohjauspylvään manuaalisesti kytkemään kunkin vaihdetta.

Muista, että Hyundai Hän myi tämän mallin Espanja vain 120 yksikköä rajoitettu painos. Tällä hetkellä ei ole epäilystäkään siitä, että Etelä-Korean paluu markkinoida sitä Euroopassa uutisia.

Käsityksemme

Ne, jotka ovat voineet ajaa sitä, sano se on hauska auto ja vaatii taitoa kesyttää häntä. Sääli sillä hetkellä emme näe sitä teillämme. Amerikkalainen kuljettajat itse jotka voivat nauttia sen lähtöhinta on $ 26350 (noin 19350 euroa valuuttavarantosaamisten).

Saatat myös olla kiinnostunut

- Hyundai Genesis Coupe, yritimme