Seat Ibiza 2017: vaikutelmia sen suunnittelun ja sisustus

Seat Ibiza 2017: tämä on sen ulkomuoto ja sisustusliikeSeat Ibiza 2017: tämä on sen ulkomuoto ja sisustusliikeSeat Ibiza 2017: tämä on sen ulkomuoto ja sisustusliikeSeat Ibiza 2017: tämä on sen ulkomuoto ja sisustusliike

Autamme ensimmäinen ensi-ilta uuden Seat Ibiza 2017 viidennen sukupolven yksi suosituimmista lähihistorian Espanjan autoteollisuuden autojen, auto saavutamme markkinoiden tämän vuoden kesäkuussa.

tässä ensimmäinen lähestymistapa kanssa Uusi Seat Ibiza, Voimme vakuuttaa teille, että ei ole näyttävästi iskevä muotoilu lisäämällä uraauurtava esteettisiä elementtejä. Se voisi olla mini Lion sillä vaikka monet lyönnit otettu kehittynyt isoveljensä. Se ei ole räikeä ensimmäinen auto kadulle, koska kuka on komea joka uskaltaa radikaalisti muuttaa muotoilu on toiminut ja miten viime vuosina. On totta, että uusi Seat Ibiza DNA omistaa brändin nyt näyttää melkein Ateca Istuin tulokas ja Seat Leon uusittu 2017, joskin pieniä yksityiskohtia, jotka "suurentaa", kuten huppu enemmän "hermo" enemmän vaiheet veistetty pyörän Leon, sivusuunnassa hermoja, jotka ovat vuorovaikutuksessa rinnakkain, taka valo puree paljon sivuilla...

Yleisesti ottaen uskomme, että Seat Ibiza 2017 On suhteessa, jossa suurempi leveys asetetun voittaa esteettinen läsnäolon ja sisätilojen taistelu voittaa enemmän tilaa polvet ja matkustajien takaistuimet sekä lisäävät merkittävästi tavaratila ja alentaa syöttösuulla helposti tehtäviä paketteja -The runko teillä Tausta kaksi korkeutta, yläosan kanssa ollessa tasan takaistuimet täysin taitettuna muodostamaan lastaus pinnan täydellisesti litteissä.

Sisätilojen Seat Ibiza 2017Seat Ibiza 2017: olimme istuu sisällä

kun otamme istuin että Seat Ibiza 2017 arvostamme kojelauta kanssa keskikonsoli etsivät kuljettaja antaa kaiken tarvittavan kannalta ergonomia, mukavuus ja turvallisuus. Nice moderni sisustus Arvostan joitakin pörröinen eivätkä kaikki muovi joissakin keskeisiä alueita, jotka haluavat pelata ja joissa samat minimaalisesti uppoaa sormella. Onko tämä yksinoikeus yksityiskohtaisesti kantajan myöhemmin veljekset Volkswagen Polo made in Pamplona tai Audi A1 tehty Martorell? Luulimme, että laukaukset voi mennä täällä.

sisään takaistuimilla, hyvät yhteydet niihin ja runsaasti tilaa polvien ja pään, seurausta taistelu kasvaa yhdeksän senttimetriä ja asentoa matkustajien erittäin masentunut. On myös huomattava, että sivusuunnassa näkyvyyttä takamatkustajien voidaan kiinnitetty, kun on kyse lapsista tai henkilöistä lyhytkasvuisia, lisäksi asennus vieviä keskeinen tunneli, joka voi vähentää viidennen tilan. Näkyvyys liikkeet voidaan myös jossain määrin vaikeuttaa pohjan C pilarin juurikaan vaikutusta kulman katseemme kääntää päätä oikealle. Ensivaikutelma joka koskettaa hyväksy tai korjata meidän ensimmäisen yhteydenoton neljään kuukauteen.