Luokan V Mercedes AMG Line, kaikkein muokattavissa tilaa

Mercedes luokka V, mukaan AMGMercedes luokka V, mukaan AMGMercedes luokka V, mukaan AMGMercedes luokka V, mukaan AMG

Se on ensimmäinen kerta osasto AMG tehtävänä on kehittää urheilu -ja mitä deportivos- sekä mercedes omistautuu aikansa luokkaan V mercedes kauimpana teknisiä periaatteita ja hengellisiä AMG. Nyt se ei ole esiintynyt niihin asentaa V8 viisisataa CV luokan V, kaikki tulevat, ja on keskitytty räätälöintiä esteettisesti ratkaisut urheilu ja ehdottaa vaihtoehtoja, jotka vahvistavat luonnetta suuri matkailija, joka lainaa luokan V.

Mercedes luokka V

molemmat paragolpes ovat uusia lasku ja esillä olevan shots of jäähdytys of korkeampi koko että ne näyttävät hyvin aggressiivinen. Takana saa myös pieni spoileri portin. Vanteet of 19 tuumaa tietyn suunnitelman 7 Puheenvuorot He päätyvät antaa kuvan urheilullisemman, varmentaa väheneminen korkeus korin of 15 mm. Tämä vähennys korkeus määritetään asennettu noin lyhyemmät jouset ja kiinteälle erityisiä vaimentimet, joka lopulta paranee liikuttava ajo, pysyvyys ja dynaaminen käyrien välissä luokka V.

Mercedes luokka V

Sisällä ilmastimet ovat kromi ja näyttävät insertit sisään hiilikuitu. polkimet kaasupoljin ja jarru on silmiinpistävä kuvan, tehdään alumiini kiiltävä, puhtain tyyli AMG GT. Keskikonsolin se on mahdollistanut jäähdytetyn osaston. Vaihtoehtoisesti voit myös 5 litran kannettava jääkaappi. istuimet toinen ja kolmas rivi on jäähdytys, lisäksi lämmitys. AMG myös verkossa on kehittänyt erityisiä tukia istuimissa iPad.

Mercedes luokka V

AMG Se on myös valmis katto pnäyttäviä anorámico varten luokan V, Suurin segmentti on Mercedes, joidenkin toimenpiteiden 1,90 x 1,12 metriä. Se on jaettu kahteen osaan. Edessä on liukuva ja kiinteä toinen. Kuriositeettina se on sadetunnistin ja jos katto auki, on asetettu sade, hän vain kiinni.

Mercedes luokka V

tämän uuden AMG line Se alkaa tarjota myöhemmin tänä vuonna. Se tulee olemaan saatavilla kaikki mekaaninen versiot ja kolme pitkä runko.