BMW 8-sarja konsepti: ylellisyyttä ja teknologiaa ilman rajoituksia 2018

Elokuu 2018 BMW Sarja: suodatettu heidän ensimmäiset kuvatElokuu 2018 BMW Sarja: suodatettu heidän ensimmäiset kuvatElokuu 2018 BMW Sarja: suodatettu heidän ensimmäiset kuvatElokuu 2018 BMW Sarja: suodatettu heidän ensimmäiset kuvat

Upseeri! sisään 2018 alue BMW Sitä laajennetaan kanssa Uusien BMW 8-sarja Coupe. Sen prototyyppi, nimeltään 8-sarja Concept, tänä viikonloppuna ensi- Concours d'Elegance Villa d'Este (Italia), yksi suurimmista tapahtumista kansainvälisesti merkittäviin maailman klassisia autoja, supedeportivos kerääminen ja futuristinen prototyyppejä.

Kun kyseessä on BMW 8-sarja Concept, Tämä prototyyppi on vähän epätodelliselta ja näemme melkein kuin se on lopullisessa tuotantomalli. Sen ulkoinen muotoilu on ärsyttää kaikkia aisteja ja johto Baijerin yritys itse, he puhuvat uudesta "otus" koska uusi lippulaiva. Itse asiassa yhtiö presidentti, Harald Krúger, määritelty varsin merkittävästi: "Uuden sarjan 8 tulee olemaan todellinen unelma auto".

BMW 8-sarja Concept: "auto niille, jotka rakastavat ajaa"

Uusi BMW 8 -sarjan Concept pitää puhdas olemus Saksan markka, että se on lujasti sitoutunut jännitys kuljettajat kun he panevat komentajat. Adrian van Hooydonk, johtaja BMW Group suunnittelu, sanoo uusi luomus "Se on auto niille, jotka rakastavat ajamista".

BMW 8-sarja Concept pitkä huppu, alhainen kehon korkeus, aerodynaamiset ja futuristinen linjat, takana tuloilmalaite valmistettu hiilikuidusta, tyylikäs kevytmetallivanteet 21 tuuman uusi lakiehdotus, suuri etusäleikkö, kaksinkertainen ajovalot lasertekniikka, pakoputket puolisuunnikkaan takana, lausutaan ja myöhemmin syksyllä ominainen tyyli katto coupes ... Uuden BMW 8-sarja Concept on täynnä yksityiskohtia ulkopuolella.

kaikki tämä visuaalinen esitys Se on sen jatkuvuus sisusta, jossa hytti Se on suunniteltu jälkeen ja kuljettajan. Sisällä onnistua korkealaatuisia materiaaleja (Alumiini, nahka, hiilikuitu, swarovski kiteet että monitoimilaite iDrive...) Ja tietenkin, pelkän teknologian, multi-touch ja näyttöjä.

Lopulta 8-sarja Concept, lisäksi palvelevat pohja varten Uusi 8 sarjan Coupé (Ja tällä alustalla, ne pitäisi kehittää enemmän kuin todennäköistä 8-sarjan Cabriolet ja Coupé versiot gran 5-ovinen) On herkullinen alkupala kaikesta siitä on tulossa lähivuosina BMW. Pidämme raportointi ...