Frankfurtin autonäyttelyssä 2017: kaikki uudet autot ja SUV

Kaikkiin uusiin autoihin, joka esitellään Frankfurtin autonäyttelyssä 2017Kaikkiin uusiin autoihin, joka esitellään Frankfurtin autonäyttelyssä 2017Kaikkiin uusiin autoihin, joka esitellään Frankfurtin autonäyttelyssä 2017Kaikkiin uusiin autoihin, joka esitellään Frankfurtin autonäyttelyssä 2017

Mikä seuraava iso ajankohta autourheiluun faneille? Frankfurt autonäyttelyssä. Kuten tavallista parittomina vuosina, kun kesän -The tänä vuonna pidetään 12: sta 24 Syyskuu- Saksan kaupunki muuttuu maailman pääkaupunki moottori. tänä vuonna 2017 apoteósico se odotti kannalta määrää ja laatua uusien autojen ja SUV vapautetaan.

Voimme nyt siirtyä eteenpäin, yhdessä saksalaisten kollegojen Auto Motor und Sport että ainakin Ne esitetään seuraavassa Frankfurtin autonäyttelyssä 40 uutta autoa: Kaikki tulevat markkinoille vuoden toisella puoliskolla 2017 ja varhaisen 2018 Vuosia sitten tapahtuman tällainen se oli yllätys, mutta vaikka on aina jonkin verran, joka nyt tunnetaan ennen lähes kaiken tulla . Ja aloitimme kokoamista parhaista autoista näemme: tietää linkit tiedot yksityiskohtaisempia ja alla löydät myös kaikki aakkosjärjestyksessä lista.

Uusi Mercedes ja BMW

Sitten johtama että pelissä kotona, Saksan valmistajien tulemme monia suuria innovaatioita. Pääosassa on tietysti, Mercedes ja BMW. Vuodesta Sttutgart tuntevat uusi Mercedes-AMG Project One, superauto rajoitettu 250 yksikköä maksaa 2,2 miljoonaa euroa. Teknologia F1, Sinulla on 1000 CV. Kuvittele jos auto toimii kuin Hamilton ... Mutta arkisempi, hänen tähti (Pun tarkoitettu) on uusi Mercedes A-, malli, joka on elintärkeä niiden tulevina vuosina. Tässä linkki löydät kaikki tiedot. Rinnalla Heille Uusi luokka S, Ensimmäisellä nouto luokan X tai jopa SUV GLB uusia.

Mercedes-luokanJa Münchenistä, BMW lupaa hyvä konsepti Minun pitäisi ennakoida taas uusi SUV, X7. Hänen vieressään, onnistunut X3 on myös uusittava, kun taas Uusi BMW M5 ja 6-sarjan GT Ne toimivat myös ennen sen päästämistä läsnäolo markkinoilla. Mini puolestaan ​​aikoo myös käynnistää julkinen uusi sähköinen malli, että nyt ei anna monia yksityiskohtia.

Uusin Volkswagen-konsernin

Seuraavat Saksan markkoja, tällöin koko työvuoron Volkswagen-konserni joka tulee kaiken Frankfurt. Vanhempi merkki, esimerkiksi, esittää uuden ja odotetun SUV Volkswagen T-Roc johdettu uusi Golf kompaktina edustaja. golf Sportsvan, Se myös on erityinen päivittää ja ehkä yksi suurista innovaatioista edessä vuoden lopussa, on myös upouusi Volkswagen Polo.

VW Polo 2017audi, Samaan aikaan saapuu vedonlyönti iso. Loppuvuosi ja esittämisessä terävän uuden A7 ja A8 odotetaan ... ja emme voi sulkea joko etukäteen, mitä uusi A6. Suurempi uusi ryhmä tulee vahvisti uudet -a Arona Seat Pieni maastoauto pohjainen Ibiza-, uudet ja odotettu, jossa Skoda Karoq Kodiaq kuva mutta pienempiä kilpailla Seat Ateca- ja uuden Porsche Cayenne joka julkaisee kolmannen sukupolven pysyä tärkeä malli saksalais arvostetun brändin.

Tärkein kehitys

Toinen merkki, joka on paljon painoa seuraavassa Frankfurtin autonäyttelyssä on Opel. Tunnettu ja sen ostamisen ranskalaisen PSA (muuten, Peugeotin ja DS sekä Nissan, et luultavasti ole läsnä olohuoneessa), voisi osoittaa kansalaisille uusia Maa Insignia Tourer -Yleisin campera versio uudesta SUV Grandland Insignia- ja X.

Kia ja Hyundai myös voimakas hyökkäys. Ensimmäinen näyttää lopulta pikkuveli Sportage, SUV kutsua Stonic debyytti myöhemmin tänä vuonna. kompakti Cee'd Lisäksi sillä on tärkeä päivitys ja perustuvat uusi i30. Ja puhutaan Hyundain ja i30, Frankfurt myös näyttämön esityksen uudesta i30 N ensimmäinen tuote uuden perheen Etelä-Korean urheilu tuotemerkki. Tässä ovat kaikki pöydän

Uuden Frankfurtin autonäyttelyssä 2017 (päivitys)

MARKMALLI
audiA6 Concept
audiA7 Sportback
audiA8
BentleyManner GT
BMWX3
BMWSerie 2 Aktiivinen Tourer 2018
BMWurheilu mahdollista sähkö
BMWGT-sarjan 6
BMWM5
BMWBMW X7 Concept
CitroënC3 Aircross
Daciaduster 2018
Hyundaii30N
Hyundaii30N Fastback
jaguaariE Pace
jaguaariXF Sportbrake
jaguaariF-Pace SVR
KiaStonic
Kiacee'd
MaseratiGhibli
mercedesAMG Project One
mercedesA
mercedesluokan S
mercedesluokan X
mercedesGLB
minisähköinen malli
opelMaa Insignia Tourer
opelGrandland X
Porschecayennenpippuri
RenaultMégane RS
Rolls-Roycekummitus
istuinArona
skodaKaroq
SuzukiSwift Sport
Volkswagennapa
VolkswagenT-Roc
Volkswagengolf Sportsvan

Saatat myös olla kiinnostunut:

Kaikki uudet Mercedes 2020

Kaikki uudet BMW vuoteen 2021 asti

Kaikki uudet suunnitelmat ja Volkswagen autoihin