Vuonna 2025, BMW on jopa 12 autoa sataprosenttisesti sähkö

Vuonna 2025, BMW on jopa 12 autoa sataprosenttisesti sähkö

BMW tarjoaa jopa 25 malleja sähköistää 2025, 12 heistä ovat sataprosenttisesti sähkö, jossa autonomia jopa 700 km. Tämä oli ilmoittanut presidentti tuotemerkin, Harald Krüger, allekirjoituksen tapahtuma Münchenissä. On myös varmistettava, että lisääntynyt tuotanto sähköistettyjen kuvioiden vaikuttaa kaikkiin sarjan mallit BMW ryhmä, kuten Rolls-Royce tuotemerkkejä ja BMW M.

"Edelläkävijänä sähkö liikkuvuutta, aloimme testata ajoneuvokannan mini E Electric vuonna 2008. arvokasta tietoa integroitiin ensimmäinen täysin sähköauto tuotantoa, BMW i3, Alkuperäinen "totesi Harald Krüger. "BMW-i3 on ollut myydyin sähköauto maailman segmenttinsä lanseerauksesta lähtien vuonna 2013. Olemme onnistuneesti teknologian siirtoon muihin malleihin BMW i".

Presidentti selitti, että "olemme erittäin ylpeitä tarjota asiakkailleen laajan valikoiman ensiluokkaisia ​​autoja sähköistetty maailmanlaajuisesti. Tänä syksynä, meillä on kymmenen sähköistetty ajoneuvoja: Yhdeksän autoja ja sähköistetty evoluutiomme C-sähkö". "Tänä vuonna toimitamme 100000 sähköistetty ajoneuvoja asiakkaille. Vuoden 2017 tulee olemaan yhteensä yli 200000 ajoneuvoa tiellä sähköistetty BMW Group".

Kehitys Frankfurtissa

Presidentti on vahvistanut, että yhtiö aikoo esittää Autonäyttelyssä Frankfurtissa uusi neliovinen sähköauto, joita välissä i3 ja I8 hybridi rentoja. Lisäksi näet käsite uuden Mini E Electric, jonka on määrä laskea vesille 2019. "Kuten ilmoitimme, meillä on X3 sähköinen variantti 2020. Hieman aikaisemmin, vuonna 2018, välillä sähkö- ja hybridiautojen plug-autojen BMW laajenee saapumista odotetaan näyttäviä BMW i8 Roadster. Ja kolofonissa, sen on määrä BMW iNEXT, meidän seuraava keihäänkärki innovaation 2021". Se on 100% sähköauton ja autonomisten ajo.