BMW X1 M Sport Piirrä urheilullinen puoli

BMW X1 M-Sport, kuvia tämän urheilu versioBMW X1 M-Sport, kuvia tämän urheilu versioBMW X1 M-Sport, kuvia tämän urheilu versioBMW X1 M-Sport, kuvia tämän urheilu versio

Vähitellen menee loppuun toisen sukupolven BMW X1, auton tyyppi SUV (SAV tai 'Urheilu Activity Vehicle', nimikkeistön mukainen BMW) Pienemmät alueella saksalaisen. Nyt se monopolizes protagonism BMW X1 M-Sport, Uuden verhoiluun tasolla, jolla pyritään ystäville erityisesti kuljettajien autoja tiettyjen urheilu väriaineet.

Yksi ensimmäisistä näkyvästi liitettyjen BMW X1 M-Sport on käytettävissä erityinen elin väri tämän version, nimeltään 'Estoril Blue'.

että ulkomuodon BMW X1 M-Sport erotu uudet elementit kevytmetallivanteet 18 tuumaa (19 tuumaa valinnainen), Uusi pakkaus ulkovalaistus (uudet LED-ajovalot tyyppi) Ja tarkka kromikoristein. Sisällä tärkeimmät elementit löytyvät urheilu ohjauspyörä sisältyvät pack M, Sport etuistuimet ja sisustus katto silloin tällöin 'BMW Individual Antrazit'.

laitteet BMW X1 M-Sport täydellinen muiden järjestelmien ja laitteiden urheilu jousitus M, navigointijärjestelmä, vakionopeussäädin jarrulla toiminta ja pysäköintitutka.

Bensiiniä tai dieseliä, mekaaninen tarjous tarjoamia BMW X1 Se on monipuolinen. Diesel- vaihtoehdot olet käytettävissä sDrive 16d sDrive 18d 116 hv ja 150 hv (Sekä etuveto). Askel edellä versiot sijaitsevat BMW X1 BMW X1 20d ja 25d 190 ja 231 hv, liitetty automaattiseen vaihde 8 ja vetojärjestelmän älykäs xDrive. Niille, jotka haluavat bensiiniä, voit valita BMW X1 sDrive 18i 136 hv ja BMW X1 xDrive 25i kanssa 231 hv.

Toinen master ja kiinnostavien alueella BMW X1 on mahdollisuus valita ilmajousitus DDC jossa on kolme tilaa asetuksen (Sport, Comfort ja Eco), Jolla voit ajaa useita autoja yhdessä.

Lyhyesti sanottuna on tullut uusia viimeistelytasoa BMW X1 M-Sport alueella tämän SUV lisätä suolaa ja pippuria urheilua. hinta aloittamista BMW X1 Espanjassa on 30950 euroa.