Maserati Granturismo 2018: tämä on uusi urheiluauto

Maserati Granturismo 2018: hieno laji, kunnostettuMaserati Granturismo 2018: hieno laji, kunnostettuMaserati Granturismo 2018: hieno laji, kunnostettuMaserati Granturismo 2018: hieno laji, kunnostettu

Wall Street on ollut päällä valitsema Maserati näyttää maailmalle hänen uusi Maserati Granturismo 2018. New Yorkin pörssissä oli suoraan todistamassa uuden Sports Brand kolmikärki, jossa Reid Bigland toimitusjohtaja tuotemerkin, soitti kelloa Julistettuaan päivän. Vierellään, eli Maserati SQ 4 "Nerissimo Edition", yksinoikeudella versio Yhdysvaltain, oli myös alttiina.

Omalta uutta Maserati GranTurismo osoitti vähäisiä muutoksia sen ulkomitat estetiikka. Etumaskia on tehty vähäisiä muutoksia ja on hieman lasketaan korkeus, saa uuden ilmavirran sisällä ja pieni väheneminen Cx 0,01 ilmanvastuksen.

Sisällä ne lisättiin korkealaatuisia heidän päättyy, 8,4 tuumaa kanssa, jotka ohjaavat kaikki tiedot ajoneuvojen Infotainment ja Harman äänentoistolaitteet joka ilahduttaa eniten musiikin ystäville. Lisäksi kaksi erillistä takaistuimet, jotka mahdollistavat matkustajat jäävät neljälle aikuiselle.

Paras on piilotettu

Mutta kun puhutaan Maserati puhua ääni, nopeutta ja urheilullisuutta. Ja niin meidän täytyy katsoa konepellin alle. Uuden Maserati Granturismo Sport voidaan valita ja MC versio (Lyhenne Maserati Corse), joissa molemmissa 4,7-litrainen V8-moottori ja 460 hv. kuitenkin MC versiossa on hieman korkeampi suorituskyky että Sport siis saavuttaa 100 km / h 4,7 sekunnissa (yksi nopeampi kuin kymmenes Sport) ja 301 km / h nopeus kärki (299 km / h Sport). Sekä asentaa automaattisen lähetyksen ZF seitsemän nopeus, niin että ainoa ero näiden kahden mallin on hieman pienempi paino MC versio.

Saatat myös olla kiinnostunut:

Maserati Ghiblin yritä näyttäviä sedan

Maserati Levante, testasi urheilun ylellisyyttä maastoauto

Maserati Zagato Mostro, The "hirviö" fancier pyörillä