Zenvo ST1 Tanskan hiperdeportivo miljoona euroa

Zenvo ST1, Tanskan hiperdeportivoZenvo ST1, Tanskan hiperdeportivoZenvo ST1, Tanskan hiperdeportivoZenvo ST1, Tanskan hiperdeportivo

Zenvo Automotive, valmistaja alkuperää tanskalainen, debyytti sen hiperdeportivo ST1 Euroopassa, kun nyt lähettää 10 vuotta sitten ensimmäisen prototyypin. Se on Geneven autonäyttely, joka alkaa 4. maaliskuuta.

Niille, jotka eivät tiedä, The Zenvo ST1 on hiperdeportivo peräisin hänen V8, 6.8 litran twin Mekaaninen ahtaminen (Turbo ja kompressori) luvut teho, vääntömomentti ja stratosfäärin suorituskyky: 1,104 CV ja 145,9 mkg, joka siirretään takapyörien kautta automaattinen-peräkkäinen seitsemän nopeus siirto -ja mekaaninen itselukittuva rajallinen-slip, voit nopeuttaa 0-100km / h 3 sekuntia ja saavuttaa 375 km / h (Elektronisesti rajoitettu nopeus).

On selvää, että ulkomuoto ST1 menee sen mukaan, mitä piilottaa: hänen pirullinen käyttäytymistä. Ruumiin tämän Tandem moottorit, jossa aerodynamiikka on paljon sanottavaa, erottuu kulma muodot, Istuu urheilu renkaat Michelin Super Sport vanteet 19 ja 20 tuumaa halkaisijaltaan.

Zenvo ST1

että sisusta, hiilikuitu kysyy roolia ja nahasta ja Alcantara verhoilu, toisaalta, ja pinnat hiilikuitu ja alumiini toisaalta antaa hienompaa ja urheilullinen kosketus. Yhdessä sähköisesti säädettävät urheiluistuimet, Zenvo ST1 sisältää Kaksivyöhykkeinen ilmastointi, tietoa projektiojärjestelmällä tuulilasiin 'heijastusnäyttö', selain ja Bose audiojärjestelmä.

ainutlaatuisuus Se on yleinen suuntaus hiperdeportivo of Zenvo. Niin että vain lähtee tehtaalta kokoonpano 15 yksikköä, että 1380000 euroa kukin.

Käsityksemme

Jonka mitat ovat 4,66 metriä, paino 1590 kg ja teho 1104 hv Zenvo ST1 painosta / tehosuhde on erittäin dramaattinen: 1,4 kg / CV! Vertailun 2014 F1 suhde on 0,90 kg / CV, Audi R8 3,6 kg / hv ja Ferrari 458 Italia 2,4 kg / CV. Kyllä, hinnoiteltu hyvin Stratosfäärin.