Uusi BMW Isseta kaupungille tulevaisuudessa? Kyllä!

BMW Isseta, mikä olisi XXI-vuosisata?BMW Isseta, mikä olisi XXI-vuosisata?BMW Isseta, mikä olisi XXI-vuosisata?BMW Isseta, mikä olisi XXI-vuosisata?

Toistaiseksi BMW Isseta On epäilemättä yksi harvinaisimmista autojen koskaan luotu. Sen pienen koon 2,3 metriä pitkä kierrätetään sallitaan vain yksi henkilö sisällä, mutta varmasti, pysäköinti ei ole ongelma omistajilleen. Vuosien varrella autoja on kasvanut niiden kokoa, joka on ollut päänsärkyä pysäköitäessä yhä tyydyttyneitä kaupungeissa. Ja jos ratkaisu oli palata alkuperää?

Tämä varmaankin ajattelivat Justin Hyunjung Cho, on japanilainen suunnittelija on ehdottanut BMW Isseta uusiminen etenkin ratkaisuna pysäköinti suurissa kaupungeissa ja kimppakyytejä. Mukaan Justin, tämä erityisesti ajoneuvo olisi erittäin lupaava tulevaisuus, jos se on yhä vaikeampaa löytää tyhjän aukon.

Sopeutua muuttuviin kertaa, suunnittelija on juuri muuttanut joitakin esteettinen yksityiskohtia alkuperäisen ruumiin, vaikka se väittää, että ovi pysyy edessä, vaikka sen avaaminen tapahtuisi pystysuoraan tilan säästämiseksi. Sisällä enintään kaksi matkustajaa voi nauttia autonominen ajo, koska tämä BMW Isseta puuttuu klassinen kontrolleihin (ylös pyörä).

Näyttää siltä, ​​että meillä on vielä nähdä viettää muutaman vuoden kunnes voimme vastata näihin tyyppisiä autoja kaupungeissamme, mutta idea on omaperäinen ja näyttää olevan paljon tulevaisuus. Ja kuka tietää, ehkä BMW asetetaan Justin suunnittelee tarjota olla mikro kaupunkien paras valmiudet kaupunkiliikenteeseen.

Saatat myös olla kiinnostunut:

Kaikkea auton kytkettyjen tekee meille

Nissan vmotion 2.0 Konsepti: tulevaisuus liikkuvuus

Audi Summit 2017: Mietteitä automatisoidut autot ja tekoäly