7 ainutlaatuinen ja uskomaton Rolls-Royce Lähi-idässä

Rolls kunnioittaa ArabiemiirikuntienRolls kunnioittaa ArabiemiirikuntienRolls kunnioittaa ArabiemiirikuntienRolls kunnioittaa Arabiemiirikuntien

Luksusbrandien yhä ne ovat enemmän kiinnostuneita Lähi-Itä, Markkinoilla, joilla erikoismalleja ja yksinomainen personointi ovat hyvin merkityksellisiä. Rolls-Royce jälleenmyyntisopimuksen Dubai, Yhdistyneet arabiemiirikunnat, on kolmas määrä myynti kaikille, jotka ovat hajallaan ympäri maailmaa, mutta useimmat lasku. Hänen viimeisin saavutus on luoda Seitsemän ainutlaatuinen mallit innoittamana arkkitehtuuria, historiaa ja perinteitä. Katso karkeasti mitä kukin edustaa.

Rolls Royce Phantom Sheikh Zayedin suuri moskeija

Rolls-Royce Phantom yrittää luoda uudelleen tyyli Sheikh Zayedin suuri moskeija kaksiäänigeneraattorin kehon maalattu valkoinen ja kulta. Ja sen ulkopuolella ulkonevat kukka-aiheita, joissa käsityötä, jossa he ovat investoineet noin 800 tuntia työtä, jossa kuvioita oli noin 400000 saumat.

Rolls-Royce Phantom Coupé Qasr Al Hosn

version coupe Rolls-Royce Phantom herättää vahvuus Qasr-Al Hosn, perinteinen asuinpaikka sheikkien Abu Dhabin kaksisävyinen elin myös kirkkaan valkoinen ja sininen kulta aksentti.

Rolls Royce Phantom Drophead Coupé Desert Rose

Muistaa henki Sedimenttikivelle joka muodostaa kaunis kukka-muotoiset kiteet, puhelu Desert Rose, Cabrio Phantom Drophead Coupé Se on maalattu valkoinen alkuun ja huppu syvä viininpunainen, joka yrittää luoda visuaalisen vaikutelman.

Rolls Royce Ghost Ancient kauppareittejä

Rolls-Royce Ghost, sedan kooltaan alle Phantom, luo antiikin kauppareittejä valkoinen ja kulta kakku vuorottelevat kultaa kimalle ja keltainen linjat edustavat kivet ja hiekka sävyt legendaaristen reittejä.

Rolls Royce Dawn pearling perinne

Vaihdettavan rakenne työllistävä haamu, Rolls-Royce luo pearling ja sävyt meressä eri sininen, hopea ja beige.

Rolls-Royce Wraith falconry

Herättää niin tärkeä ihmisille E Artmiratos Arabiemiirikunnissa koska on, että on haukkametsästys Sitä käytetään Rolls-Royce Wraith Huolellisesti valkoinen kulta koriste piirustus Falcon ja sisustus punaruskea fur.

Sheikh Zayed Rolls-Royce Wraith

Perimmäisenä toteutumista tämän eksklusiivisen sarjan seitsemän yksikköä kunnianosoitus mahtava arkkitehtoninen työ Sheikh Zayed Bridge Abu Dhabissa, sininen meri ja valkoinen ja hopea rakentamisen.

Saatat myös olla kiinnostunut

Rolls-Royce Wraith enemmän rokkareita ja solidaarisuutta

Rolls Royce tuneado Wilder

Rolls-Royce Phantom Zenith Collection