Nissan Qashqai 360, maastoauto, joka ‘näkee’ kaikki

Nissan Qashqai 360 vähittäiskaupanNissan Qashqai 360 vähittäiskaupanNissan Qashqai 360 vähittäiskaupanNissan Qashqai 360 vähittäiskaupan

Nissan jatkuu Kaiverrussuoja yksi sen malleista Suurin myyjä Euroopassa, Qashqai (Espanjassa, se oli neljäs myydyin auto vuonna 2012). Kiinnostavuuden lisäämiseksi tämän mallin, japanilainen brändi on päättänyt tarjota Qashqai uusi 360 versio, mielenkiintoinen muunnelma tuo kaiken näkökulmasta laitteet ja pieni esteettinen yksityiskohdat erottavaa verrattuna muuhun valikoima tämän SUV.

Nissan Qashqai 360, maastoauto, joka 'näkee' kaikkiYksi tärkeimmistä uuden Nissan Qashqai 360 Se on sisällyttäminen sarja Ääreisnäköön järjestelmä Around View Monitor, laite, jossa pääkohdat ovat neljä kameraa sijoitettu ympäri kehoa, joiden avulla kaapata lähes kaikki ympärillä tapahtuu tämän crossover. Kuvantamisen voidaan suorittaa pisteen tai kattavamman ja yleinen näkemys.

Qashqai 360 Se on muita erityisiä varusteita, kuten järjestelmän Nissan Connect, Multimedia Device liitettävyys ja yhteensopiva viihdettä iPod, suunnistus satelliitti- ja handsfree-järjestelmä Bluetooth. Vuonna ulkopuoli, The Qashqai 360 myös erotettava tarjoaa uuden väri-valkoinen elin nácar- vaikutus, pitkittäiset tangot katto varastoinnin musta ja metalliseos erityinen muotoilu, joiden halkaisija on 18 tuumaa.

uuden Nissan Qashqai 360 Sitä voidaan aluksi yhdistää moottorin Diesel 1,6 dCi 130 hv, mekanismi, joka tarjoaa myös muita ajoneuvoja Renault-Nissan ryhmä, kuten esimerkiksi Mégane tai luonnonkaunis. Kun kyseessä on Qashqai, tasot kulutusta ja päästöjä raportoitu tähän nelisylinterinen turbodiesel on 4,5 l / 100 km ja 119 g / km CO2, vastaavasti.

Saapuminen uuden Nissan Qashqai 360 Se on määrä pitää ensi kuussa helmikuu. Edistää sitä, se pidetään mainoskampanjan, jonka tarkoituksena on vangita huomion mobiilikäyttäjien. Täältä, sovellusten lataaminen Shazam ja houkuttelemaan QR-koodit luotu tilaisuudessa ja julkaistaan ​​painettuna mainoksia (aikakauslehtiä, sanomalehtiä ja luetteloita paperi), on 'maa' tiettyyn Internet-portaali, jossa päähenkilö on Nissan Qashqai 360.