Honda CR-V Lifestyle Plus, SUV vieläkin vakiona

Honda CR-V Lifestyle Plus, nyt myynnissäHonda CR-V Lifestyle Plus, nyt myynnissäHonda CR-V Lifestyle Plus, nyt myynnissäHonda CR-V Lifestyle Plus, nyt myynnissä

Honda lisää spektri CR-V erikoisversion nimi Lifestyle Plus, lisäämällä erikoislaitteet ja brändin arvosta 1500 euroa, että määrä vaikuttamatta listahinnasta.

Elementtien kesken sisällytetty tähän tulevan elämäntapa Plus ovat verhoilu nahkayksityiskohtia sisällä, kun ulkopuoli on helppo tunnistaa tämän version Honda CR-V kanssa uusi puskurin tai takaspoileri. Kaikki nämä tekijät ovat Maalattu korin värisiksi, josta voit valita neljästä eri: musta, harmaa, valkoinen ja punainen. Mitä renkaat, jotka ovat 18 " Heillä on kaksivärinen viimeistely.

Honda sisempi CR-Vsaatavana 1,6 litran dieselmoottori, molemmat versiot 120 ja 160 hv, ja molemmat etu- tai kaikki manuaalinen ja automaattinen pito muutos Hän tapauksessa voimakkaimmista kaksi. Hinnat versioita Honda CR-V 1.6 i-DTEC in 120 hv versio, alkavat 27900 euroa; kun taas ne, joilla on 160 hv: n moottori repiä 36200 euroa.

Lisäksi myös on muutoksia bensiinin alueella, jossa 2,0 i-EHEC enää sidottu pyörään käyttövaihtoehtoja. Näin ollen tämä moottori ja 155 hv, Honda loi versio Elegance Navi Plus hinnoiteltu 24250 euroa.

Saatat myös olla kiinnostunut

Upouusi Honda 2018

Testata Honda CR-V i-DTEC Diesel 160 hv

10 avaimet SUV Honda CR-V