2002 BMW Hommage käsite: 2002 Turbo 50 vuotta myöhemmin

2002 BMW Hommage: kunnianosoitus vanhan kirkkauksia2002 BMW Hommage: kunnianosoitus vanhan kirkkauksia2002 BMW Hommage: kunnianosoitus vanhan kirkkauksia2002 BMW Hommage: kunnianosoitus vanhan kirkkauksia

'Tasan 50 vuotta sitten, välillä 02 alkoi aikakauden menestys BMW. Tämä kompakti coupe on yksi ajoneuvoja, jotka tekivät brändin mitä se on tänään ", kertoo Adrian van Hooydonk, johtaja BMW Group suunnittelu. 2002 asetettiin yläosassa sen korkeuden ja Euroopan ensimmäinen auto tuotettu sarjaan turbo tekniikka. Tämä coupe päätyi tulossa todellinen urheiluauto. Toisaalta, 2002 Turbo edusti teknologian kärjessä moottorien kehityksen BMW. BMW: Hommage 2002 on meidän kunnianosoitus saavutuksia että malli'.

Houkutteleva muotoilu 2002 BMW Hommage käyttää dynaamista keinoja saavuttaa yhden näkymän, mikä on, minulle yksi tunnetuimmista ajoneuvojen historian BMW, sanoo Karim Habib johtaja BMW Automobile Design. 'Samaan aikaan, synthesizes voitoista BMW Motorsport, jotka olivat mahdollista kiitos turbo tekniikka. Siten Hommage yhdistää menneisyyden ja tulevaisuuden BMW luottavainen selvitys puhtauden ja ajonautinnon.

Urheilullinen siluetti BMW Hommage 2002 johtaa pieni auto, joka nousee asfaltin. Sen kompakti mittasuhteet yhdistettynä pitkä akseliväli, lyhyet ylitykset ja näkyvä 'hai nenä' lupaus ajokokemusta, sen vastustamaton dynaamisuutta ja joustavuutta, ihastuttaa jotka ajavat. Aerodynaaminen yksityiskohdat, kuten Suuret edessä ja takaspoilerit yhteistyötä antelias ilmanottoaukkojen saavuttaa todella pieni vastuskerroin.

2002 BMW Hommage: historiallisia yksityiskohtia yhdistettynä moderniin linja

vaakasuora liuska hiili ympäröi kehon Hommade 2002, hyvin samankaltainen koristeltu samalla tavalla vuonna 2002. Tämä linja visuaalisesti jakaa auton kaksi erillistä osaa. Yläosassa katon, huppu ja takaluukku carry Matt maali estää heijastus auringonvalossa, tilassa kilpa-autoja menneen. Se on jyrkässä ristiriidassa tämän osan kanssa alempaan osaan, jossa on kiiltävä maali, erittäin veistetty pinnat ja linjat, jotka antavat sivuseinät nykyaikainen maku ja suoraan silmään kohti takapyörät. Molemmissa osaan, Space Race viimeistely Metalli antaa metallinen sininen sävy liikkuu fluoresoiva sininen sävy harmaaseen riippuen valo esiintyvyys, ja se antaa tunteen syvyyttä. Lyhyesti sanottuna, se on muotoilu, joka antaa pois voimaa ja energiaa.

Toinen ulkonäköä auton ovat laaja pyöräkotelon, jotka antavat luonnetta ja lihaksia. Myös täällä muistuttaa 2002 Turbo, tarvitsin levennetty pyöräkotelot kehossa sopeutua leveys varsin laajasti. kevytmetallivanteet 20 tuumaa, jossa on värillinen suunniteltu kuva vahvistaa.

2002 BMW Hommage: edessä 50 vuoden historia

Viimeistely otsa- 2002 BMW Hommage jälkiä siltaa 50 vuotta, jotka erottavat kaksi mallia Yhdistämällä elementtejä 02 valikoimaa ominaisuuksista, jotka määrittelevät merkin tänään. 2002 Hommage näyttää kallellaan grilli mustat kaksoisviivana. Kuten legendaarinen malli, BMW ajovalot 2002 Hommage näkyvät eristetty. Niitä ympäröi heijastimet, joiden kultainen väri tuo mieleen 50 vuoden kultainen "vietetään tämän auton.

Musta kulkee horisontaalisesti nenä, ja hänen grilli ja ajovalot on sijoitettu myös korostaa leveys auton ja urheilullinen kasvi. Olet ehkä huomannut, että suuntavilkut Ne eivät näytä missään: ne ovat erillinen ajovalot ja piilotettu linjat päällekkäin yksi.

Tuore tulkinta 2002 BMW muodoltaan auton kompakti urheiluauto linjaa klassisen perinteen autojen BMW Hommage. Mutta se on enemmän, 2002 BMW Hommage edustaa selvitys siitä, kuinka puhdasta ajonautintoa määritelty vuonna 2016.

Saatat myös olla kiinnostunut

Mazzanti: Italialainen urheilu, joka tekee sinut vapisemaan

BMW M140i ja M240i, enemmän tehoa ja urheilu raivo

BMW ja Toyota ovat viimeistelemässä yhteisiä urheilu: Z5 ja Supra

Haluatko uuden auton? Ennen arvostaa auton ilmaiseksi