Toyota RAV4 2014 mekaanisella ja kosmeettisia muutoksia

Toyota RAV4 2014Toyota RAV4 2014Toyota RAV4 2014Toyota RAV4 2014

Se ei ole ollut vuosi sitten debyytti Toyota RAV4 Euroopassa ja Japanin tuotemerkki on jo vahvistanut useita mielenkiintoisia muutoksia tähän SUV pienikokoinen.

Mekaaninen syöttö, Toyota RAV4 2014 voidaan valita moottorin Diesel 2.0 D-4D 124 hv, yhdistettynä nyt pysyvä AWD (Tähän asti, voi vain yhdistää kaksi etuveto versio). Yhdessä manuaalinen 6-vaihteinen, keskimääräinen päästötaso on ilmoittanut CO2 136 g / km.

Lisäksi kaikki pyörät AWD, tässä versiossa 2,0 D-4D RAV4 2014 Se astuu lavalle dynaaminen ajo järjestelmä Integroida Dynamic ajojärjestelmä, laite, joka vuorostaan ​​vuorovaikutuksessa muiden järjestelmien, kuten VSC ajonvakautusjärjestelmä, dynaaminen momentinsäätöä ja sähköinen ohjaus EPS (Sähköinen ohjaustehostin).

Läpi erilaisia ​​antureita, elektroninen ohjaus on kaikki parametrit nopeus ja kiertokulma. Rinnakkain, järjestelmä AWD dynaamisen vääntömomentin ohjaus ohjaa jatkuvasti vääntövoiman siirto etu- ja takapyörien kautta kytkennän sähkömagneettisesti ohjattu sijoitettu taka-ero. Normaaleissa ajo-olosuhteissa, vääntömomentin jakelu voi vaihdella 100 prosentista 0 prosenttiin edessä takaisin jopa 50 prosenttia akselin tapauksessa moottorin ääriolosuhteissa tai vaikeaa. Offroad maastossa, järjestelmä sisältää lukituspainike AWD. Tämä mahdollistaa kuljettajien lukita voimanjaosta kiinteässä suhteessa (50:50) nopeudella 40 km / h.

Esteettinen uusia vaatteita

Uusi Toyota RAV4 Se tarjoaa uusia metalliväriä ulkopuolella ja valu yksinomainen 10-käyttivät suunnittelu ja 18 tuumaa halkaisijaltaan. Sivu- kynnykset ja takaluukku voidaan nyt valita elegantti kromi. musta, harmaa, terrakotta ja beige: sisällä neljä uutta väriä on saatavana.

Klo teknologinen taso ja laitteet, multimediajärjestelmällä yhteydet, tietoa ja viihdettä Toyota Touch 2 sitä päivitetään, aikoo tarjota uuden kosketusnäyttö 6 '' ja konfiguroitavissa kuudella kielellä. Audiofiilit korkeamman laadun, voit halutessasi valita hienostunut asiantuntija JBL Premium Sound System 440 wattia yhdeksän kaiutinta. Lopuksi, turvataso, korostaa ATCM valvovan systeemin takaosasta. Tämä laite pystyy myös näyttämättä katve visio, siten, että kun peruutusvaihde on suorittavan pysäköinti liikkumavaraa kuljettaja mahdollisen esiintymisen vastaantulevan ajoneuvon ilmoitetaan, että pakenee katselukulma kuljettajalle.