Nissan Maxima 2016 Sport Sedan 300 hv

Nissan Maxima 2016Nissan Maxima 2016Nissan Maxima 2016Nissan Maxima 2016

Nissan Maxima avaa uuden sukupolven että 2015 New Yorkin autonäyttely. Tämä tyylikäs ja urheilullinen neliovinen sedan, Nissan myy Yhdysvaltain markkinoilla, se käyttää uusi foorumi 25 prosenttia jäykempi ja kevyempi ja esteettinen osassa, vie piirteet Nissan Sport Sedan Concept paljastetaan Detroitin autonäyttelyssä viime vuonna.

Alkaen edessä, jossa on Grilli leimatun muodon kanssa V ja LED-ajovalot muotoinen bumerangi. kelluva katto, Twin pakokaasu- pyörät 18 tuumaa ja sisempi vaivannut ylellisyyttä ovat sen ominaisuuksia. että hytti löydämme elementtejä Alcantara, ohjauspyörän litistetty pohja ja keskikonsoli, jossa on 7 tuuman puheenjohtajana suuntautunut seitsemän astetta kohti kuljettajan istuinta.

Nissan Maxima 2016

mahdollisesti, Nissan Maxima tarjotaan tuulettuva ja Istuinlämmitys, Bose-äänijärjestelmä, paikkaa 'Ascot' nahkayksityiskohtia timantti tai ympäröivän valon. teknologisesti ottaen Japanin urheilu sedan sisältää rajat liikenteen hälytys, mukautuva vakionopeussäädin, pre-törmäysvaroitus edessä jne

Epäilemättä yksi tärkeimmistä yksityiskohtia uuden sukupolven Maxima on sen teho: 300 hv Virta erotettu niiden V6 3.5L, 36 mkg vääntömomentti ja yhdistetty automaattinen vaihteisto Xtronic portaaton CVT. Ilmoitettu kaupunki kulutus on 10,6 litraa 100 km ja taajaman 7,8 l / 100 km.

hänen hinta Yhdysvaltojen markkinoille, missä se saapuu kesä, se on 29424 euroa muuttua.