Volkswagen Golf R-Line pakkauksissa Sportsvan, enemmän urheilullisuutta

Volkswagen Golf R-Line pakkauksissa SportsvanVolkswagen Golf R-Line pakkauksissa SportsvanVolkswagen Golf R-Line pakkauksissa Sportsvan

Frankfurtin autonäyttelyssä 2015

Olla ja näyttävät niin. Puhumme tietenkin urheilullisuutta yrittää olla tunnusmerkki ja jopa niin tuttu MPV segmentti. Volkswagen on selvää, siksi, että yksilöllistyminen Nykyaikaisten autojen on nykyään trendi, varsinkin sellainen, joka vaikuttaa myös dynaaminen personointi. Line R-line viimeistely brändi oli jo keskittynyt kokous tähän kysyntään ja on aika laajenee kaksi uutta erityistä paketteja ulkoa ja Ne debytoi Frankfurtin autonäyttelyssä.

Uuden R-Line -paketti ulkopuoli, Volkswagen Golf Sportsvan Se urheilun paljon aggressiivisemmin. Voit valita riippumatta Interior Pack, ja sen mukana minibussilla ilta edessä yksi uusittu puskurit suuret tuuletusaukot, uusi kromi elementtejä ja erityisiä ilmanpoistot R-Line muotoilu. Takana puolestaan ​​pyritään yhdistämään uusi diffuusori integroitu lähdöt kromattu pakoputken, takavalot peitettynä ja kynnysten laajennuksia korin väriseksi. R-Line logo tarkastella myös sivussa.

Samalla jos valitset uuden R-Line Interior Pack, Volkswagen Golf Sportsvan esiin aikaan pääasiassa yksinomainen urheiluistuimet. Ne erottuvat keskeinen osa Race kangas kiedottu sivuosa valmistettu mikrokuitua San Remo. R-Line logo näkyy myös sekä paikkaa ja oviaukkojen. Tämä paketti sisältää myös lyijy-värillinen Koristetakeet, ja matot, katto, nuppi, urheilu ohjauspyörä ja keskikyynärnojaan toisin. Polkimet ovat ruostumatonta terästä, kun järjestelmä infotainment näytön tervetulotoivotus "R-Line".

Riippumatta näistä kaksi pakettia, The Volkswagen Golf Sportsvan edelleen tarjota nykyistä linjaa yhdistettyjä R-Line, mukaan lukien progressiivinen suunta, sävytetty (jossa tummuminen 65 prosenttia), urheilu jousitus kehon syvennys 15 mm ja 4 eri Erityiset erilaisia ​​renkaita R-Line -sarjasta: Salvador 17 tuumaa, tai 18 tuumaa grafiikoilla myös Salvadorissa sekä Marseillen ja Serrón.