Nissan Qashqai ja X-Trail Black Edition, rajoitettu painos lisää laitteita

Nissan Qashqai ja X-Trail Black Edition Limited EditionNissan Qashqai ja X-Trail Black Edition Limited EditionNissan Qashqai ja X-Trail Black Edition Limited EditionNissan Qashqai ja X-Trail Black Edition Limited Edition

Nissan Hän haluaa vahvistaa asemaansa markkinoilla SUV, missä se on johtanut myyntiä Espanjassa 15 prosentin markkinaosuudella. Tässä yhteydessä on Nissan Qashqai ja Nissan X-Trail, suurin mallin joukossa Japanin SUV, jotka sisältävät niiden toimintaetäisyydet Limited Edition kutsutaan Black Edition ".

Nissan myi 1360 yksikköä tämän rajoitetun sarjan Euroopassa 200 Nissan Qashqai ja Nissan X-Trail 100 tulee maamme, jotka edustavat kahta erillistä pysähtyy vaihtelevat. Perusteella laitteiden viimeistely 'Tekna', täydellisin tarjouksen Nissan, "mustan Edition saapuu palkkio 600 euroa 800 euron Qashqai ja X-Trail.

Nissan Qashqai Black Edition

Sen lisäksi, että varusteet, että olemme jo 'Tekno' viimeistely, Nissan lisää vakiona antelias teknologiset laitteet aluksella ja esteettiset yksityiskohdat korin ja matkustamoon. Siten ulkopuolella, lisäksi, että mahdollisuus valita valkoinen tai musta, asiakas voi nauttia uusi musta kevytmetallivanteet 19 tuumaa ja erityisen suojelun alhainen edessä ja takana. että sisusta, tervetuloa metallinen leikkaa doorsills legenda 'Black Edition', The kokomustasta nahkaverhoilu (Beige väri yhdistelmänä X-Trail), lisäksi kilvestä yksikkö, joka on.

Puhuminen vuodesta laitteet Nissan Qashqai tuoda X-Trail ja Black Edition, sisältyi peruutuskamera 360 astetta, multimediajärjestelmällä Nissan Connect seitsemän tuuman kosketusnäyttö 3D-kartat ominaisuus selaimen Googlen Lähetä autoon "bi-LED-ajovalot, kattoikkuna, automaattinen pysäköinti assistentti ja 'Intelligent Protection Shield' Nissan. Jälkimmäinen sisältää arsenaali turvallisuuden avustajien ja ajo apuvälineitä kuten automaattinen jarrutus kaupungin hälytys katve detektori väsymys, hälytys tahattomat vaihtaa kaistaa, avustaja palkki, jne .

Nissan Qashqai ja X-Trail Black Edition on saatavana 1,6 dCi turbodiesel 130 hv, hintaan 28295 euroa, kun kyseessä on Qashqai ja 31375 euroa X-Trail, vähennetty alennukset ovat japanilaisen tuotemerkin Espanjassa.

Nissan Qashqai ja X-Trail Black Edition

Saatat myös olla kiinnostunut

Nissan KICKS: uusi SUV välillä Juke ja Qashqai

Nissan Qashqai, Juke ja X-Trail 2016, lisäarvo

SUV Special: Kaikki uudet ostaa vuonna 2016

Haluatko uuden auton? Ennen arvostaa auton ilmaiseksi