Jeep Wrangler 2018: ensimmäinen recreations uuden SUV

Jeep Wrangler 2018, joten kuvitella fanejaanJeep Wrangler 2018, joten kuvitella fanejaanJeep Wrangler 2018, joten kuvitella fanejaanJeep Wrangler 2018, joten kuvitella fanejaan

Olemme innolla osaa olla yksi klassinen tilanne malleja ja se näkyy. Molemmat jo jaettu Internetissä ensimmäinen kuvia mitä tulee kaksiovinen versio Jeep Wrangler, jälkeen jahdin legendaarisen vakooja kuvia liikkuvan maastossa naamiointi.

Pikku muuttaa ulkonäköä Jeep Wrangler tai ainakin niin kuvitella laatijoille Recreations jotka ovat ripustettu J.L. Wrangler Forums, jossa innokkaimmat tämän mallin kokoontuvat keskustelemaan uusimmat uutiset liittyvät SUV.

Kuvissa nähdään, että Erityiset LED-tekniikka ottaa näyttämön ajovalot ja takana ryhmien ja grilli on uudistettu.

Jeep, joka on tunnettu

Kuvat on Recreations tekemät fanit tämän mallin näyttävät hyvältä, mutta mitä me todella haluamme nähdä mitä lopullinen malli. Voit tehdä tämän, meidän on odotettava LA Auto Show vahvistaa sen, mitä on hänen lopullinen ulkonäkö.

Mitä heillä on selkeät on, että Jeep Wrangler tarjousta ei muutu, niin tarjoaa useita versiot kahden ja neljän oven ja avoautojen kattoliiketoiminnan, joka mahtuu Rubicon, Sport tai rajoittamaton kutsutaan. Jos haluat saada yksi, neliovinen tuotanto alkaa vasta marraskuussa ja kaksi ovea ei odoteta tulevan kokoonpanolinjalla vasta ensi helmikuussa.

Saatat myös olla kiinnostunut:

Julma! Ja pystysuoran seinämän alhainen Jeep Wrangler (video)

Jeep Wrangler Rubicon Recon: Eläköön todellinen 4x4

Päivä, että kesytämme Jeep Wrangler (todellinen tarina)