Toyota Tacoma, todellinen cowboy

Toyota Tacoma, todellinen cowboyToyota Tacoma, todellinen cowboyToyota Tacoma, todellinen cowboyToyota Tacoma, todellinen cowboy

Ehkä nimi Tacoma älä kerro tällä puolen Atlantin paljon, mutta USA on kuningas pick-up keskisuurten, Myydyimmät viimeisen 10 vuoden aikana. Ja osa, muuten luokka, joka on raportoitu yli 7 miljoonaa kappaletta myyty japanilainen valmistaja vuodesta 1964 tietoisia merkityksestä ja malli ja etsivät sen elvyttäminen, Toyota on käytetty Detroit näyttää paljastaa kolmannen sukupolven jossa ehdottomasti haluavat lähempänä vaatimuksiin uusien ja nuorempien amerikkalainen asiakas.

Uusi Toyota Tacoma syntynyt ja olla tehokkaampi ja tehokkaampi kuin koskaan. Sen kehittäminen ne on sisällytetty nyt uusi lujien terästen kasvattaa jäykkyyttä ja uusi kuuma leimaamalla prosessi joka on myös vähentänyt sen paino. suspensio on tarkistettu kääntyä säätää vastaavasti ja tarjota mukavampaa ja hienostunut ääliö menettämättä sen vahvuus, kun taas Ne on lisätty enemmän eristys ja uusi akustinen tuulilasi myös vähentää äänenvoimakkuuden päällä.

Mekaanisesti, uusi Toyota Tacoma sattuu olemaan joiden moottori 4-sylinterinen 2,7 litran, hyvin Täysin uusi 3.5 V6 Atkinson jakson suoraruiskutus D-4S tuotemerkin. Molemmat moottorit, bensiiniä, johon on yhdistetty 6-nopeus automaattivaihteiston, Vaikka V6 voidaan tilata myös uudella manuaalinen 6-vaihteinen muuttuvat.

Uusi Toyota Tacoma on saatavilla 4x2 ja 4x4, ja jopa 5 eri päättyy jokaisella on oma persoonallisuus: Työ-ready SR ikoni SR5, Limited ja Jännitystä Athletic TRD Sport ja TRD Off Road. järjestelmän Multi-Terrain Valitse jonka avulla kuljettaja voi valita eri käyttötapaa kulkea kiviä, mutaa tai hiekkaa, tasauspyörästön lukko, järjestelmän ryömintäohjauslinjana (Eräänlainen hidas vakionopeussäädin kentän jo varustaa Land Cruiser) tai sarja- aina GoPro kamera vieressä peili sisälle tallentaa seikkailuja, ne tulevat olemaan osa paremmin kohdennettuja laitteiden kiertää ulos asfaltti.

Mitä suunnittelu, uusi Toyota Tacoma urheilu uusi kuusikulmainen säleikkö otettu hänen ylivoimainen veljensä Tundra, uuden pyörän malleja aina 16-18 tuumaa, uusi LED päivällä tai uusi takaluukku integroitu virtaviivaistamiseksi spoileri. Uusista laitteiden korostetaan myös uuden jäykkä kansi piilottaa ruutuun älyavaimen, nahkaistuimet, kattoikkuna, bizone keskitetyn ohjauksen kosketusnäyttö tai sokea.