Autot Jaguar-Land Rover Spectre James Bond-elokuvassa

Autot Jaguar-Land Rover James Bond'Spectre'Autot Jaguar-Land Rover James Bond'Spectre'Autot Jaguar-Land Rover James Bond'Spectre'Autot Jaguar-Land Rover James Bond'Spectre'

Kahdeskymmenesneljäs elokuva James Bond, maailman kuuluisin salainen agentti, lupaa mennä 'pyörillä'. On tavallista nähdä 007 elokuvaa hyvä valikoima eksklusiivisia ajoneuvoja, erityisesti tunnetuimpia brändejä Britanniassa. sisään 'Spectre', joka osuu teattereihin lokakuu, ryhmä Jaguar-Land Rover Se on paljon sanottavaa tässä asiassa.

ylös kolme ajoneuvoa he vaiheessa British: upea prototyyppi Jaguar C-X75, liikkuvan kaduilla Rooman Chase; useat Erityisesti muutettu Land Rover Defender ja se on nopein ja tehokkain Land Rover historiaa, Range Rover Sport SVR, liikkuva Itävalta. jako 'Erityisiä ajoneuvon Operations' (SVO) Jaguar-Land Rover ja suunnittelutiimi on ollut paljon tekemistä lopputulokseen. Tehdä niin, he myöntävät, että he ovat työskennelleet tiiviisti elokuvantekijät elokuvan itse.

Kaikki kolme ajoneuvoa ovat olleet esitellään yleisölle virallisesti palatsissa 'Thurn und Taxis' ja Frankfurtin puitteissa Saksan autoteollisuuden tapaamisen. He olivat siellä vieraina naomi Harris ja David Bautista, kaksi merkkiä kalvon.

Jaguar Land Rover myös faneille saaga eksklusiivista sisältöä Spectre molemmat uusia sivustoja ja sosiaalisia verkostojaan näkevät ennennäkemättömän materiaalia, haastatteluja ja kiertue 360 ​​Jaguar C-X75.

Autot Jaguar-Land Rover Spectre James Bond-elokuvassa

- Saatat myös olla kiinnostunut: Aston Martin DB10, toisen auton Spectre.